Kizlar selam. 36+5 haftalik hamileyim bebegin kilosu 3450. Gobek bolgesi tombulmus kilo olarak onden gidiyor dedi doktor. Boyle bir durum yasayan oldu mu acaba.
Bebegin göbek bolgesinin önden gitmesi
Esbebeginannesi Benim bebeğimin göbeği de 1 hafta önden gidiyor doktor göbekli dedi 😂babasının doğum kilosu da önemli genetik olur dedi 🤓en son 31. Haftada gitmiştim şimdi 33 Haftalığım 36. Haftamda gideceğim acayip merak ediyorum
Esbebeginannesi benim ki de önden gidiyor iri bir bebek dedi doktor bi önceki randevumda bi sıkıntı olur mu önden gitmesi dedim hayır demişti doktorum 🤷🏻♀️
Esbebeginannesi amin inş 😊😊
Esbebeginannesi cnm bende dün gittim 34+5 sata göre bebeğim göbek çevresi 37 çıktı. Şeker yuklemeside yaptirmamistim. Şekerden mi oldu onuda bilmiyoruZ. Şekerden değilse sorun yok demişti doktor ama şeker yüklemesi yapmadığım için bilemiyoruz. Diyet verdi tatlı meyve yeme dedi bende çok aşırı yiyodum artık bı ay dayancam
Esbebeginannesi amin amin inşallah 🤲🏻🌸
- Düzenlendi
Angelangell ben seker testi yaptırmistim şekerim cikmadi ama yinede doktor sekeri kes yediklerine dikkat et dedi. Bebegin gobegi var iki hafta onde diyince bi korktum acikcasi. Ben de tatli meyve vs aşırı yiyodum 3 haftam kaldi idare esecegim artk. İnşallah bir sorun olmaz. Sizin de her sey yolunda gider inşallah 😊
Esbebeginannesi çok sevindim cnm demekki şeker olmadan da göbek çevresi önde gidebiliyormus. İnşallah benimde şekerim yoktur. Bende son iki haftadır aşırı tatlı meyve felan yemiştim vicdan azabı çekiyorum inan ya şekerim varda ben bilmiyorsam diye.
Angelangell inşallah yoktur canim. Son zamanlardayiz bebislerimiz icin biraz dayanacagiz napalim 😊
Esbebeginannesi benim bel yapım ince benim kızın kilosu önde göbeği yok 😂
35+3 te bizde 3650 gramdık karın çevremizde 40 hafta ile uyumlu dedi şuan 36+2 olduk ama hala randevu alıpta kontrole gidemedik
ayse95 haftaniz ilerlemis kontrollerinizi aksatmayin inşallah bir sorun olmaz bebislerimizi saglikla aliriz kucagimiza
Mhnds kizlar narin olur🤗
Esbebeginannesi bursa şehir hastanesine gidiyorum ama kendi doktorum olmadigi için bakmiyolar diger doktorlarda
Esbebeginannesi amin inşallah 🤲
Esbebeginannesi ne güzel benimkinin de göbek çevresi 2 hafta geriden geliyormuş :( bende ona baya üzülmüştüm
Yetgineslihan geriden gelmesi riskli bir duruk muymus doktor ne dedi. 2 hafta kadar once yada geride olmasi normal diyenler var moralinizi bozmayin