Meryemaskerden MbsN hiç demir eksikligime bakmadan başlattı doktor 16.haftada 36daym suan hic dusmedi kanim demirim ama doktor her gun deilde bi yut bi gun yutma dior oyle devam hala bianda demir depolarin bosalirsa doldurmamiz daha zor dior
ZeynepBilgen48 MbsN bende kullanıyorum ama kullanmama rağmen yükselmedi bu yüzden de serum yoluyla alıyorum demiri ☺️☺️
Ozcndln MbsN ben kullanıyorum canım hemde 7. haftamda başlamıştım sanırım aşırı kansızlık vardı bide bende
MbsN Dina Aysenurtsr Dilekahinzen Meryemaskerden Dilekerkan0705 25 ci haftamdayim kanimda eksik oldugu ortaya cikti bu gn itibarile kullanmaya basladim kilo yaptimi acaba ? Benim bir tanidik Kullanmaya baslayinca fazla kilo almis 🙄
Dilekahinzen 17.haftamda doktorum verdi kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Öncesinde bitkindim yüzüm çok solgundu
Dilekerkan0705 Eksik falan değil di ana demir i hergün yeterli alamadığımız için doktorum veriyor her hamileydi 12 haftadan beri kullanıyorum
Dilekerkan0705 MbsN hiç kilo falan yapmıyor valla hamileyiz diye homini gırtlak yiyoruz sonra o kilo yaptı bu kilo yaptı diyoruz 😂ki ben 31 haftalık hamileyim daha 5 kilo aldım
AnneyimHamileyim MbsN Bende de demir eksikliği çıktı 26+2 haftadayız doktorla görüşcem hap yazması için
fatto83 Sabah akşam kullanıyorum. Artık çok sıkıldım ilaç kullanmaktan 😊 bunlara troid ve vitamin de eklenince 😇
Hayalll 16.hfdada demir ilacina basladik ama ben de cok migde yanmasi ve kabizlik yapti geceleri uyuyamiyordum simdi biraktim 1 hafdadir icmiyorum kontrolde soyleycem baska cozumu varsa versin cnku agir yan etki yapti ben de
MbsN Dilraaa peki gun icinde sut urunu veya kahve gibi seyler tuketebilirmisin ? Bana doktorum sut urunu cay kahve gibi seyler tuketme dedi ama ben sormayi unutum gun icinde hic mi tuketmemmiz lazim veya arasinda 2 3 saat gecmis olmasimi gerekiyor 🙄🤷🏻♀️
Busrakopuz 16.haftamda başladım ondan önce yoğun baş ağrıları yaşıyordum 1 aydır kullanıyorum herhangi bir yan etki yapmadı kendimi daha iyi hissetmem dışında
Hayalll Baharharman evet malesef o :( soledim degismioda bska bsyle bu sefer deisdirsin soleycm israrla
gonulcelen Hayalll benim doktorum da her gittiğimde soruyor bulantı ishal kabızlık ve yapıyor mu yoksa değiştireyim diye ama ben memnunun gynoferon diye bir marka