Basakgul esra2334 Zeytinyağlı ve kıymalı 5-6 poşet sarma attım yeter o da kendimize 😁 misafire de bakarız 😁
minikoglumm esra2334 valla düşünmüyorum o zahmete girmeyi anne baba hariç gelenlere çay yanında hazır kurabiye tatlı felan yeter
M_Lyl_33 Şimdilik sarma, içli köfte ve börek koydum. En sonra kurabiye de yapacağım yeterli şimdilik 😊
Mukocetin Ben daha atmadım şuan 35 haftalığım yapmayı düşünüyorum kurabiyeler sarma şuan da bunları düşünüyorum bakalim
Babymomy Poğaca kurabiye birazda yemek düsünüyorum. Daha önce hic yapmadığım İcin bilimde yok pisirip koyacağım dogru mu acaba?
Meleekdincc Babymomy poğaça daha önce denemek için pişirip koymuştum fakat çözününce ıslak ıslak kaldı neden öyle oldu anlayamadım
esra2334 Babymomy poğaçası pişirip koyuyolar genelde ama kurabiyeyi hamur olarak atanda var özellikle starbucks kurabiyesini falan
Seymamsl Babymomy abla çalışan anne buzluğa değil de sıcak sıcakken konserve yapar bi yemeğinizi deneyin memnun kalırsanız öyle yaparsınız buzlukta çözülünce nasıl olur bilmiyorum
Symazturk Meleekdincc buzluyken tavada ya da fırında ısıtın çözülüyor kendiliğinden tazecik yapılmış gibi oluyor bir de buzluğa atarken ılık atın ben öyle yapıyorum ıslaklık olmadı hiç
Esssmom esra2334 Çiğ olarak koyuyorsunuz pisirmeden bir gece önce dışarı çıkarıp buzunu kendi kendine cozdururseniz yeni sarılmış gibi oluyor
gulin-35 esra2334 cıg koyarsan guzel olmuyor pısırıp koy ama tam pısırme cıkarınca buzlu sekılde ocaga koy tekrar kaynat hem tam pısmıs oluyor hem taze yapılmıs gıbı oluyor
Demet84 Gmommysboy 😅😅 hahaha valla ben bişey yapıp buzluğa atmayı hiç düşünemedim 36 haftayım ama ben olsam dayanamayıp ben de çıkarıp yerdim 😋
balbocegim27 esra2334 bezelye aldım 4 poşet falan koydum bamya fasulye koycam sarma içli manti kurabiye yapıp koyarim sigara böreği köfte alıp atarım patlıcan kapya biber kozleyip koyacağım yeterli
mothers_baby2021 balbocegim27 kurabiyeyi pişirip mi koyuyorsunuz buzluğa ? Bende tatlı ve tuzlu kurabiye yapıp koymak istiyorum hemşerim evde kendimiz yememiz için :)
balbocegim27 mothers_baby2021 bazılarını pişirip bazılarını normal hamur olarak ama koku sinmeyecek şekilde vakumlu kaplarda konulursa sorun olmuyo
esra2334 mothers_baby2021 tuzlu bayatlamayan tarifler var ama tatlıları genelde pişirmeden atıyorlar ☺️
Gmommysboy Demet84 yok yok mümkün değil bu yeme potansiyelimle😅 40hafta olmama 2gün var inanın 2haftadır yerken kedimden utanıyorum öyle bi iştah🤭