Oglununannesi Flz çıktı hatta fıtık olmuşum kıyafetten belli oluyor koli bandıyla yapıştırıcam sonunda 😂
merry8y Flz 37+6 hala dışarı fırtlamadı😁 bi umut böle kalır diyorum. göbeği olan bi insan değildim zayıftım, neyle ilgili anlamadım. fırtlamadı ama baya gerildi düze yakın oldu☺️
GecesMom 34+6 olduk benimde henüz dışarı çıkmadı ama tam düz oldu diyebilirim 😅 38 de falan başlar heralde çıkmaya
selen8sefam Benim çıktı erkenden ya 29 hafta ama 25te falan çıktı sanırım hiç sevmiyorum o görüntüyü yarabandı yapıştırıyorum bazen 😄
AslhanDzenli 36 bitecek çıkmadı zayıf olanların çıkıyo galiba çünkü benim göbeğim baya vardı hala da çıkmadı
Ayseeelif AslhanDzenli ben ince fizikliyim bende çıkmadı yahu daha tam olarak 😅ben anlamadım bu göbiş deliği daha i yeni kapanıyor ama fırlama çıkma yok .ne zaman çıkar ki acaba .37+4 um ben 🤔
mehbur 19. Haftamda çıktı benim 😁 ilk gebeliğim olunca korkmadım değil ama sonra öğrendim ki normalmişş 🙈🤰🏻
Emine122 Oglununannesi agri var mi peki benimde cikti gobek deligimin yaninda sislik var 25 haftada cikti suan 28 haftalik olduk sizin nasil peki
Ikinciyibekliyorum Flz 29+4 olduk çıkmadı fakat once ki gibi de cukur degil . Dumduz de degil ortasi 🤭 yatip kalkarken dum duz oluyor 🤭
Flz Geçen hamile bir kadın yanımdan geçiyordu karnı baya büyümüştü son ayında olabilir sanırım göbek deliği baya dışardaydı bide tişört giydiği için iyice dışarı pırtlamıstı onun yanında benim karnım küçük kaldı 😂😂 Ki benimki de baya büyüdü ama delik cıkmadı ne zaman cıkar acaba
Eceminannesi Flz 34+5 haftalıgim çok erken cıktı hemde resmen fırladı naparsam yapayım belli ediyo kendini 😃