NurBanu95 Merhaba herkese geçen hafta uyandığımda sağ baş parmağımda açık kahverengi keke vardı akşamı geçti çok önemsemedim bu sabah uyandığımda iki elimdede de tamamen bu leke vardı. Sebebini bilen başına gelen var mı? 
Fairymom NurBanu95 baya lekelenmiş benimde başıma geldi ama bu kadar değildi. Rüyada ruh diğer alemleri gezerken oradan kalıntılar olurmuş uyandığımızda. Çok üstünde durmamıştım ben sonra Nihat Hatipoğlunu izlerken geldi bu soru korkulacak birşey yok duanızı edip yatın gece demişti. Ama eğerki ertesi güne geçmediyse bir tür mantar hastalığıda olabilir bilimsel açıklaması ki genellikle ertesi güne geçiyor.
Aselminaaa NurBanu95 melekler kina yakmis diyorlar buna ama tamda emin degilim. Kotu biseye yorulmaz nornalde daha gecende arkadasimin bas parmaklarinda cikmis. Zamanla geciyor
BelisMelis41 NurBanu95 benm bekarken basıma geldı ama bır elımde cok hafıften vardı nedendir bende anlamadım ama kendiliğinden geçiyor dediğiniz gibi
NurBanu95 Fairymom evet geçen olduğunda aynı gün akşam geçti hiç başıma gelmemişti 1 haftada 2 kere olunca korktum yine de bir doktora göstericem aldığımız kan ve dmeir ilaçları kaynaklı da olabilirmiş sanırım
NurBanu95 Aselminaaa evet iyi yazan da var kötü yazanda benim de geçen sefer akşamına geçti bakalım bu akşam nolacak😂
Birpapatya4 Melekler kına yakmış derler buna ama tıbbi açıklaması cilt mantarı. Eğer geçmiyorsa kaşıntı yanma vs varsa cildiyeye görünün ama geçtiyse bi belirti yoksa (ki ben buna çok inanıyorum) kına meselesidir 😅 bu iyi bişey dua edin bol bol okuyun kendinizi