HasanFatmazkanKara TubaCivelekk hemen yazıyorum size içinde bulunan yağları biberiye yağı acı biber yağı portakal yağı üzüm çekirdeği yağı kakao yağı jojoba yağı susam yağı limon yağı hardal yağı saf zeytin yağı .... bunların hepsi bir arada aktardan aldım
Cansu60 HasanFatmazkanKara ınsalah canım yaa cok üzülüyorum kac sene sonra ıkdefa oldu kendılıgınden ve bunuda kaybetmek ıstemıyorum nolur banada dua edın dularınızı eksık etmeyın guzel kalp li anneler 🙏
ilaydanurhavvat HasanFatmazkanKara aynen canım ama 30. Haftadan beri göbek deliğimin cevresinde çatlaklıklar oluşmuş abartılacak kadar deil ams yinede rahatsız ediyor
HasanFatmazkanKara ilaydanurhavvat benim 34 de başladı henüz çok az ama önlem almak laizm diye düşündüm
Mualla HasanFatmazkanKara hayır farmasinin sitesinden istemelisin avon gibi bir marka ama bu bitkisel kozmetik ürünler satıyor
Mualla HasanFatmazkanKara ben çevremde satanlardan alıyorum ama internetten geç geldiğini sanmıyorum bi araştır
Smilesra 27.haftamdayım 1aydıe başladım badem yağı kakao yağı zeytinyağlı vaselin ve bebek yağı kullanıyorum çok şükür sadece çok minik göğsümde var. Çok karıştırmakta etkilemez bence ben hepsini ayrı ayrı sade şekilde kullanıyorum ayrı saatlerde ama günlük. En etkili kantaron yağını duydum ama sadesini bulamadım aktarda o yüzden almadım. Çokta takmayın korkulan hep başa gelir. İnş olmaz kimsede.
HandeKefelikk HasanFatmazkanKara canım bol su iç yeni oluşmuşken en azından belirgin olmasın kaybolsun
Keremine Malesef bir gecede nasıl çatlar diyordum catliyormus... 30. Haftamdayım birkaç gün önce nokta nokta kızarmış karnım tâbi benim suçum çatlamadım diye krem vs sürmüyordum üç gündür ne bulursam sürüyorum lierac mustela kantaron vazelin 😄
Smilesra HasanFatmazkanKara onuda çok duydum doktorlarda onu kullanıyormuş hatta. Bide ılık veya soğuk suyla duş almaya calıs canm sıcakta çatlağı tetikliyor.
Keremine HasanFatmazkanKara ben 3 gündür kullanıyorum ama arkadaşım hiç çatlamadı 4 paket lierac kullandı doğuma kadar