Lamia53 Arkadaşlar bu haftada sancısı ve kasılmaları olan bebeğin de doğum pozisyonunda olması sebebiyle ciğer geliştirici vuruldum magnezyum ve kasılma önleyici ilaç başladı başına bu haftada gelip düzelen oldu mu?
byzza16 Lamia53 sancı ve kasılmaları nasıl anladınız? İlk gebeligim bilmediğim için soruyorum bende sizinle aynı haftadayim. Geçmiş olsun 🙏
MerveKaya38 Lamia53 bende 29 basladi canım kasilma ciğer geliştirici vuruldu bebekte doğum pozisyonundaydi şükür 36 haftalıgim bu zmana kadar ilaclarla geldim canım korkma artık haftan iyi 20 lerde degilsin ciger geliştirici de vurulduysa korkma ilaclarini kullan Allah’ın izniyle hiç birsy olmaz.
Lamia53 byzza16 karnın taş gibi oluyor ve bebek aşağıya baskı yapıyor zaten donmuş benim rahim ağzında ondan ayakta durunca sancım da artıyor
Lamia53 MerveKaya38 benim 3. Çocuğum ilki 38 de ikinci 35 de geldi ondan korkuyorum bu çok erken başladı ilaç olarak ne kullandın öğrenebilir miyim
Lamia53 MerveKaya38 sağol canm bana da buna benzer bi ilaç verdi bugün 2. Dozu oldum inşallah 3 hafta daha bekler 🙈
MerveKaya38 Lamia53 inşallah canım rabbim sağlıkla zamaninda kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺