Hergün uyumadan muhakkak forumda doğum hikayeleri okur acaba bende yazacak mıyım birgün diye hayal ederdim.. Çok şükür Rabbim yaşattı şimdi yanımda uyuyor mis kokulum💙
- haftadan beri bebeğimin boynunda kordon vardı ve sürekli makat duruyordu. 21 haziranda kontrole gittim doktorum halen dönmediğini 38 haftadan sonra doğum şeklini konuşalım demişti bir ihtimal döner diye. Neyse ertesi gün afedersiniz kabız oldum ve inanılmaz derece zorlandım hatta korktum bişe olacak diye ama ayaklarımı diktim havaya dinlendim biraz iyi geldi. 23.06.2021 sabahı eşimi işe yolculadım normalde rahat uyuyamam ama dün uykumu iyi aldım sabahta dedim biraz daha uyuyayım sonra dışarı çıkar eşime sürprizler hazırlarım iyiki uyumuşum yoksa yolda doğum yapacaktım 🤦♀️ sabah uyandım 11 gibi bianda su gibi bişey geldi ilkte idrar sandım ayağı kalkınca suyumun patladığını anladım ama inanılmaz geliyordu. Sonrasında telaşla eşimi annemi ablamı aradım çok telaşlandım biranda ama topladım hemen kendimi iyiki çantamı herşeyi hazır etmiştim. Hem özel hem devlet takipliydim eşim dedi özele gidelim hemen geçtik hastahaneye suyum gelmeye devam ediyordu ped olmasına rağmen taşıyordu resmen. Hemen yayılım yapıldı doktor muayene etti ultrasonla makat gelişti halen daha. Acil sezeryana alındım spinal tercih ettim inanılmaz bir deneyim ilkte çok korktum ama iyiki tercih etmişim hemen 5 dk içinde bitti bebeğim ilkte ağlamadı korktum sonra o güzel sesiyle ağlamaya başladı bende ağladım getirdiler yanağıma koydular sustu ve ben böyle bir koku duymadım cennet kokuyordu resmen 🥰 küveze girecek diye çok korktum çok şükür girmedi gelişimi öndeydi hatta. Odaya geldim uyuşukluk hafif geçince ağrılarım başladı iğne yaptılar rahatladım çok şükür baş ağrısı falan olmadı ama ameliyat yerim delirtti beni ağrıdan tekrar iğne yaptılar rahatladım hemen yürümeye devam ettim şuan daha iyiyim şükürler olsun.
bebeğimi emdiriyorum ama göğüs ucum yok çok zorlanıyorum silikon aldık onla emdiriyorum daha rahatım şükür ki
Rabbim tüm anne adaylarını yavrularına kavuştursun, anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşaAllah 🥰🤲🏻 Benim eşime en büyük hediyem oğlumuz oldu çok şükür 💙