Mombabyy Kocaeli gebzedeyim muayneme medar özel hastanesine gidiyorum ama maddi durumdan dolayı devlette doğurcam lütfen bana güzel bi hastane önerin hiçbiri hakkında hiçbir fikrim yok😇
meraklianne1 Mombabyy bende merkez hastanesinde doğurcam kısmetse anlaşmalı indirimle 1910₺ normal 2130₺ sezaryen dediler 🤷🏻♀️@
Mirac41 ben farabide yapıcam insallah şuan yeni doğumhaneden geldim hatta 3 cm açıklığım var evde sancı çekiyorum doğumum başlamış. ebeler felan çok ilgili çok tatlı dilli sağolsunlar. farabiyi önerebilirim yani 😊
Mombabyy Mirac41 peki muayneye de mi oraya gidiyosun ben şimdi özele gidiyorum doğum zamanım veya sancım geldiğinde direk gitsem nasıl olur ilk hamileliğim o yüzden pek bilmiyorum
Mombabyy Mirac41 inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin😇🤲
Mirac41 Mombabyy çok teşekkür ederim allah razı olsun 😊 ben hep oraya gittim muayne için felan en azından son 1 ayında gitmeye çalış. gidemezsende doğum anında niye buraya geldin diyceklerini sanmıyorum ama
Mombabyy Mirac41 yaa ben bi kere orda birsen başar çöktüye gittim hiç memnun kalmadım o yüzden gitmeye de çekiniyorum
Mirac41 Mombabyy cemal cevheroğlu var ona gidiyordum hep ama son zamanlarda bi ilgisizleşti bende emre bey var ona başladım. birde fatmanurdu sanırım öyle bi doktor var oda çok sevecen gibi gözüküyor 😊
Mombabyy Mirac41 kafamda binlerce soru acaba kime başlasam zaten son haftalarım artık kim denk gelirse😂gerçekten çok teşekkür ederim 😇