Ikincinefes Eliftekinkzk evet canım normal doğum gittigimde bile açılmam yoktu bi cm hatta çatım dardı yinede doğumum kolay oldu :) Rabbim sizinde yardımcınız olsun
Sudemurat sedasyc 40+1 olduk bizde hala açılma sancı yok. Çarşamba günü yatışın yapılacak gelmezse. Suni sancı vericem dedi doktor. Gelmemekte inatçı prensesim
Zzeyneptekin meraklianne1 o zaman tekrar danismani tavsiye ederim canim sancin gelirse ilk falan sorun yok ama ilk suyun gelirse dedigim gibi yattigin yerde kal ambulansi ara dedi.
Zzeyneptekin meraklianne1 bu haziran bebislerinde bir sorun var bence bir tanidik israrla normal istedi tarihi dolmus 4 gün suni sanciya ragmen bebis gelmeyince en son sezeryanla alindi 2 gün önce iki arkadasimda beklyior hala birisi 2 gün önce 40 haftayi doldurdu digeri yarin dolduruyo bende pazar günü ama masallah hic birimizde tik yok Peki sen suyun gelme durumunda nasil davranman gerektigini sordunmu canim ne dedi
meraklianne1 Zzeyneptekin sordum hemen bana haber ver sancı su gelirse hastaneye gel dedi 41 i beklycez doğum için dedi😣😣
Zzeyneptekin meraklianne1 benimde yarinda gelmezse pazar günü hastanede randevum var bakalim hayirlisi olsun
Cigdemss Benimki de kanala girmemiş 41 e girdik en geç 1 temmuz suni sancı verilecek, artık korkuyorum. Sancı ile açılma olmazsa diye Allah tüm bekleyenlere nasip etsin
Zzeyneptekin @meraklianne1 @Sumeyra58 Kizlar ne durumdasiniz benim bu sabah nisanim geldi dün aksam 5km tempolu yürüyüs ahududu cayi ve göbegimi yagladim hastaneden bir yag vermislerdi tabi dünkü kontrolde dr iyice oynadi rahimle kontrol ederken onunda etkisi vardir ama sancim yok henüz sadece rahim bölgesinde cok baski var
Zzeyneptekin meraklianne1 bende cok merak ediyorum ne zaman olur dogum diye heyecan yaptim yürüyüse cikayim diyorum ilerlesin diye ama bacaklarimda hic derman yok Birde dün bana hastanede ebe karanfil yagi önerdi tamponun üzerine damlat ve 3-4 saatte bir bunu yenileyerek yap dedi öglen aldim yagi onu yapiyorum simdi rahimi yumusatip sancilari tetikliyormus
meraklianne1 Zzeyneptekin nasıl yapılıyomuş çatı isteyerek oldum ben ama yok çatıdan sonrada nişan filan gelmedi
Zzeyneptekin meraklianne1 canim ben yagi tamponun üzerine damlattim 8-10 damla kadar sonra adet döneminde nasil kullaniyorsan ayni öyle rahime yerlestiriyosun ilk bir yanma hissettim ama 1 dakika sonra gecti ebe yanma yada seni rahatsiz edecek bisey hissedersen yapma cikar dedi ama sicaklik hissetmen normalmis
Zzeyneptekin meraklianne1 birde dr artik nazik davranma dönemi bitti sert tempolu yürüyüsler yap dedi yerinde rahatsiz etmen gerekiyo nazik degil dedi o yüzden dün baya tempolu yürüdüm karnimin özeliikle üst kismini yarim saat boyunca masaj yaptim bence cati kontrolünden cok yürüyüs etkiledi cünkü ben almanyada yasiyorum kendi dr.um her kontrolümde acilma varmi diye cati kontrolü yapiyordu ama hic bisey olmuyodu hatta gecen hafta bilerek baya kurcalamisti yinede bisey olmamisti
minicikanne Zzeyneptekin bende tempolu yürüyüş yapıyorum kanala insin diye bir kadın beni durdurup çok hızlı yürüyorsunuz bebek içinizde rahatsız olacak dedi. 🤭🤭🤭😄
en_guzel_emanetlerim sedasyc bende gelmiyo gelmiyo derken hiç beklemediğim anda 39+6da geldi tam 40 olduğunda yatışım yapılacaktı suni sancıyla doğumu başlatacaktı bir gün önce gece doğumum kendiliğinden başladı 🥰
Zzeyneptekin en_guzel_emanetlerim ne güzel saglikli sihhatli büyütmek nasip olsun bebegini canim peki nisandan ne kadar sonra sancin basladi benimde sabah nisanim geldi ama sancim öyle cok yok ara ara az az yokluyo sadece
minicikanne en_guzel_emanetlerim Güle güle büyütün inşallah. Öncesinde sancılarınız oluyormuydu yoksa birden mi oldu
en_guzel_emanetlerim Zzeyneptekin âmin canım amin inşallah öğlen 12de nişanım geldi gece 12de sancılarım başladı