Bayburtlugelin Şükürler olsun 27 haftalık olduk durumlar. Nasıl kızlar büyüyen bebek kasıklara ağrı yapıyor ve sık sık idrar sorunu gerisi şükürler olsun iyi 😌
Sedefhanm54 Bayburtlugelin Ayyy bnm de 30+5 çok kasılmalarım başladı ve sürekli eklem ağrım oluyor bi gün iyiysem bi gün pert 🥴
Happybaby007 Bayburtlugelin ben 28 haftalık oldum ve makat kısmıma doğru çok ağır tekmeler atıyo gece yattığımda sürekli dönüyo. Doğumamı hazırlanıyor civciv anlamadım
Zamanbukucu Bayburtlugelin sıcaklar mafetti maf 🥵🥵 vücudum daha da ağırlaştı hissediyorum. Geceleri soluma yatmaktan sağ ve sol tarafım çürüdü dayak yemiş gibi uyanıyorum sabahları
thepurple Sedefhanm54 kasılma derken göbeğinin bir anda taş gibi olması mı. Bende bu şekilde kasılmalar oluyo. Baya da canım acıyo uzun süredir doktora gidemedim yakın zamanda gidicem. Sende de mi böyle oluyor
Happybaby007 Kusumgeliyor ay ben Antalya’da yaşıyorum 28. Haftadayım ama sıcaklar daha çok başlamadan o işleri halledeyim diyorum
Sarellem Happybaby007 bende antalyadayım. 27+4 üz bizde. Bu hafta sıcaklar kendini hissettirmeye başladı 🥴
Happybaby007 Sarellem aynı zamanlardayız 😂😂Allah yardımcımız olsun. Bugün daha bi sıcak şuan zor nefes alıyorum. Gel bacım biz erkenden halledelim işlerimizi sonra klimanın altından çıkmayız hiç biyere. Gelsin diziler gitsin filmler
Bayburtlugelin Zamanbukucu hele o aldığın nefesin yetmemesi oda çok zor sırt üstü hiç yatamıyorum ben
Zamanbukucu Bayburtlugelin allah hepimizin yar yardımcısı olsun daha neler göreceğiz son haftalara doğru bakalım 🥲🥲
Goxun Bayburtlugelin benimde 33 haftalık aynı arada bi kasık ağrısından başka problem yok çok şükür☺️