Yesimmm93 Kızlar dün yazmıştım belki hatırlayan olur bebeğim 2 gündür çok oynamıyor diye, doktorda hastanede sadece idrar tahlili ve nst çektirdi amelıyat günü oldugu için ultrasnla bakamadı baskasınada yonlednirmedi dün gece peçeteye çok az leke geldi hemen gittim acıle nöbetçi doktor ilk çatı muayenesi yaptı bebek baskı yapıyor gibi hissediyordum çünkü açılma yokmuş ultrasona baktı bebegın suyu alt sınırı düşmüş dedi kordonda basıya sebep oluyor o yüzden hareketleri azalmış dedi bu durumu yaşayan varmı ısrarla erken doğuma sebep olurmu dedim çünkü bi makale okumuştum sebep oluyor diyordu hayır dedi serum taktılar toplam 2 lt yolladılar içim hiç rahat değil 😢😢😢😢😢😢😢
Nisanurr Evet canım havuç suyu iyi geliyor ona başla hemen 🦋 umarım vaktinde saatinde gelir dünde söylemiştim suyuna baksaydı diye meğersem ondanmış ama sıkma canını ne böylelerini okuduk burda 40a bile dayanıyorlar
Yesimmm93 Nisanurr dünde seni anladım söylemişti diye 🙏 içtim şimdi bi bardak 3ltde su içtim aksama kadar 6 lt yaparım ben onu , doktor erken doğum düşünmüyorum senin için dedi inş suyla havuçla artar ☹️☹️