Feyzactk 32 haftalık gebeyim 3 gecedir istifra ediyorum hep aynı saatlerde aynı durumu yaşayanlar varsa benimle tecrübelerini paylaşabilir mi
BelisinAnnesi Feyzactk ben canım şuan 34+4 oldum. 22 hafta hiç durmaksızın kustum kabus gibiydi acilden çıkamadım ağlama krizleri yaşadım . Sonra 23 cü hafta gibi düzeldi . Oh be bitti sonunda rahatım dedim 32 ci haftaya geldiğimde tekrar bir kabus başladı tam 1 hafta yine kusmaya başladım ama felaket şekilde … Ve ayriyeten ishal sorunu yaşadım ..10 gün falan sürdü . Şuan Rabbime şükürler olsun herşey düzeldi nazar değecek diye de korkuyorum vallahi o kadar zordu ki 😞😢 Artık diyorum oğlum nolur 38 de falan doğ 40 lara kadar gitme anne çok yoruldu …
Demir06 Feyzactk bende aynı durumdayım 32 haftalığım bende her gece kusuyorum,delircem artık,uyku denen bir şey kalmadı bir de ishalim var.Doğumla alakalı bir şey mi merak ediyorum,erken doğum riskim var.
bircivcivannesi Demir06 ben de 34. haftadayim midem çok bulanıyor hep son dakika çeviriyorum istifra etmekten nefret ediyorum 🤷 erken doğum riskim var benim de kullandığım ilaçlar mi yapıyor acaba dedim
Feyzactk bircivcivannesi bircivcivannesi gasicon kullanın bende oğlumda öyleydim bana vermişti şurup istediğiniz her an içebiliyorsunuz mide bulantınız yanma olunca çok iyi geliyor
Demir06 bircivcivannesi ishal doğum belirtisi olabiliyormuş ama kesin bir şey söylenemezmiş ama benim gece ishalim çok fenaydı nst de sancım çıktı.🥴
bircivcivannesi Demir06 ben de ishaldim ama geçti canım tukettigin şeylerden ishal yapacak bir şey var mıydı
Demir06 Feyzactk dün gittim de sancı çıkıyor nst de,serumla falan rahatlattılar biraz bugun daha iyiyim.Teşekkür ederim
CananDmrkle Feyzactk 33 haftalığım bende de var mide bulantısı iki haftadır 🤢 hamileliğin ilk 3 ayı tekrar geldi sanırım 🙄