llFatma Benim folik asit bitmek üzere arayacak doktorum da yok 2temmuzda randevum var. 10 haftalık hamileyimtekrar eczaneden almam gerekiyor mu? Ne kadar süre kullanılıyor bu takviye. Aile hekimini arasam yardımcı olur mu acep
SayeMom llFatma ben ilk 3 ay diye biliyorum ama sen doktor yazmadan alma bence, belki bitince tekrar değerlerine bakar takviyen yeterliyse vermez yada verir, randevunu bekle☺️
llFatma ruveyda98 Ben de 11. haftama geliyor bitmesine. 2 gün kala randevuya bitiyor. Bekleyem mi acep bilemedim
llFatma Alp-2806 Şimdi randevuma 2 gün kala bitiyor. Tekrar alıp kullansam mı yoksa randevuya gidip sorduktan sonra mı devam etsem. 2 gün içmesem sıkıntı olur mu onu merak ediyorum
Alp-2806 llFatma 2 gün kullanmadan bence sorun ollmaz ama zaten al dicek doktor daha 10. Haftandaysan
llFatma Asdf1233 Randevuya 2 gün kala bitiyor, sadece merak ettiğim o 2 gün içilmezse sıkıntı olur mu? Randevuda zaten söyleyeceğim bittiğini devam et derse edeceğim.
Serapem llFatma canım normal gebeysen ayrıca ilac kullanmıyorsan ilk 3 ay sadece… ben qyri ilac kullandığım için doguma kadar kullanmami istediler ve kendim gidip eczaneden aliyorum yazdırmaya da gerek yok soyle verirler geçmiş olsun cnm
SemaMert llFatma 13 haftalık hamileyim 12. Haftada gittim kesti doktor normalde de herkes 11 12 ye kadar kullanıyor yeni kutu almayın bence
Gkc92 derya46 isterseniz gidişinizde bi sorun tekrar ilk üç ay folik asit sonrasında d vitamini Demir ilacı veriyorlar. Benim riskli gebelik olduğu için magnezyuma da erken başladım üçüncü aydan sonda ekstra balık yağı kullanıyorum isteğe göte tabi