Banuka Yavrum_herseyim bilimsel olarak açıklaması şu ki; yumurtlamaya 3 gün kala ilişki olursa kız, yumurtlama günü ilişki olursa erkektir.Çünkü kız spermler daha uzun süre canlı kalıyormuş.
Yavrum_herseyim citlenbigim2212 gercekyen öyle Allah’ım hangisini nasip ederse bakalım bizim nasibimizde ne var
Menekseyorulmaz [silindi] yalnız degilsiniz bana burda yazılan çoğu şey saçma geliyor gerçekten bunlara mi kafa yoruyorlar ya da bunumu düşünüyorlar diye kendimi sorguluyorum bazen bendemi anormallik var diye 🙄
Yavrum_herseyim Menekseyorulmaz saçma gelen şeylere yorum yazmak zorunda değilsiniz bence anormallik sizde 🤔
Tugba86 Yavrum_herseyim ben geçen sene düşük yaptım ve erkekti.bu sene tekrar hamileyim ve bu bebeğim kız.O kişinin yaşıyla alakalı da olduğunu düşünüyorum.Tekli yıllarda benim kızım oldu hep
Nry0682 Gzmduru0 😂😂😂acaba benimkide sahte pipi olabilirmiki 😂😂Allah saglıklı hayırlısını versin ilk bebegim oldugu icin hiççç farketmez saglıklı olması tek dilegim.
badehandeyldz Yavrum_herseyim sitemde belki 4-5 tane kız doğuran var benle beraber 3 tane de tanıdığım erkek doğurdu ben bilemedim ne senesi😆
Yavrum_herseyim badehandeyldz valla şimdi bakıyorum da kız da erkek de aynı nerdeyse bende bilemedim 🤔
Elifvolkan2202 Biz 3 kardeş hamileyiz şaka gibi benim kız bi ablamın erkek diğerinin daha cinsiyeti belli değil😅🥰
denizinnannesi Yavrum_herseyim kesinlikle erkek senesi canim ne kadar tanidigim varsa hepsi erkek bebege hamile kendimde dahil olmak uzere😊😊
GizMeh Yavrum_herseyim erkek bekliyorum ve burda da kimi gördüysem erkek bekliyor ünlüler de öyle bence erkek senesi 🙈💙