Sadece_anne Yavrum_herseyim Benimki de oğlan herkes oglan diyor bu sene ama Allah bilir bilmedim canım :)
Liyuzamom Yavrum_herseyim bence erkek senesi ya kimi görsem oğlu olmuş. Bende erkek hissediyorum ama bana hiç fark etmez 😂
Melisa35 Yavrum_herseyim https://resimyukle.link/i/lomnj Doktor %70 kız dedi 2 hafta sonra bidaha gel dedi bende hala beklemedeyim ☺️
2prensannesi2008 Yavrum_herseyim 34 haftalığım benimki erkek çevremde kıza hamile olanda var erkeğe hamile olanda 🤔
ilknurCbk Bana saçma geliyor bu konular ya 😅 erkek senesi kız senesi bence yok her sene ikisinden de oluyor yani bence millet bunu çok kız yada erkek cok duyduğu için böyle yayıyor
Zelahannesi Elif_Eda yok bende 28 Aralık son adet tarihim ama bebeğim erkek. Bence hepsi taktiri ilahi. Ama bu yıl benim çevremde hepsi erkek bebek getirdi getirmeye devam ediyor ve hamile olanlar da var tabi. Önce sağlıkla gelsin bebislerimiz sonra annelerin gönlünden hangi cinsiyet geçiyorsa onu nasip etsin hepimize 🤲
Elif_Eda Zelahannesi Aminn canımm benim inşaAllahh..😊Cinsiyetin hiçbir önemi yok önemli olan sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olmasıı..☺️🌸Dediğim gibi Rabbim herkesin kaderini belirlemiş biz bilmiyoruz sadece yaşıyoruz bakalım hayat daha ne göstericek bize..
Elif_Eda Zelahannesi Ama banada erkek demişlerdi etrafımdakiler sadece eşim kuzenim annemler kız dedi diğer herkes erkek demişti..Tamamen nasip kısmet 😊