hndnrsvr Basak bende 11 haftalık hamileyim birde kızım var çok istiyorum oğlumuz olsun inşallah gönlümüze göre olur 🥰
Selcaneyup Yavrum_herseyim Benim kizim oluyo bugun 40. Hafta sağlikli bi şekilde kucağima almayi bekliyorum Asel mira olucak ismi
Fhatice Yavrum_herseyim Ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki etrafımdaki hamile sayısı arttı 🤣🤣🤣
Merve2234 Yavrum_herseyim çevremde 5 kişi de erkek henüz cinsiyetim belli değil benimde çok merak ediyorum ama kimi görsem erkek 🤰
Aybarsss Yagmirem şubatın 10 dan sonra dogduysan 1 yaş önce dogduysan 2 yaş ekliyecen yaşına adete gore değilde bebegin rahme düştüğü tarihten bakarsan doğru çıkıyor…
1999luanne Yavrum_herseyim erkek senesi diyorlardi iki ay öncesi 🙂 şimdi hamileyim duymadım yakında ne senesi olduğunu. Cevremde iki kız Üç oğlan var ama
Yagmirem Yavrum_herseyim ay dedım bu 3 ayda kalırsam hepsi kız😁😁 şimdi yeni ögrendım ki çin yaşı diye birşey varmış🤪🤪
bbbusrra-1 citlenbigim2212 darısı başıma 🥰 sağlıkla kucağıma alıyım tabiki ama gönlüm kızdan yana💖 12 haftalığım bu hafta kontrolüm var bakalım🤭
citlenbigim2212 bbbusrra-1 öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsunlarda RABBİM gönlünüze göre versin inşallah 😃
DamlaNur29 Yavrum_herseyim seneye doğcak bebeginiz biizmki tahmini 23 ocak gbi ama sezeryaan olcak 14 15 i gbi alır doktorum suan 10+2 hamileyim ama cinsiyeti daha bilmiyoruz bence kız senesi olcak gbi geliyor bana