Melikee29 Arkadaşlar merhaba memorialda doğum paketinde yani ödediğimiz ücret içinde neler var paketin içinde? Pandemi sürecinde orada doğum yapanınız var mı 🙂
Pln1305 Melikee29 Bahçelievler’e gidiyorum bende. Doğum öncesi kan testleri, yatış bebeğin ilk tetkikleri içerisinde. Covid testi dahil değilmiş kişi başı 250 TL ama dışarda da yaptırabilirsiniz
ratatosk Melikee29 15 gün önce bahçelievler memorialde yaptım doğum. Tek refakatçi izin veriliyor. Anne baba yemeği var kuaför hizmeti var bir de isteğe bağlı anneyi yıkıyorlar. Hemşireler ebeler inanılmaz ilgili ve güler yüzlü her şey tertemiz çok memnun kaldım
orkide21 Melikee29 Halkalı Acıbadem’e gidiyorum ben yurtdışından geldim dogum ıcın Mehmet Aytaç hocayı öneririm mıthıs doktor ve hastane çok iyi memnun kaldığım ıcın önermek istedim:)
Pln1305 Pazartesi benim doğumum. Oda süsleme fotoğrafci eşlerin doğuma girmesi ve Ziyaretci pandemi seebbiyle yasak.
ArenMom Pln1305 eşleri alıyorlar dıye bılıyordum ama ? Yanı onceden yasaktı ama suan yasak degıl dıye bılıyorum
Melikee29 Pln1305 evet malesef yasaklar çok:( peki eş ve anneye yemek kuaför hizmeti oluyor mu acaba her sey yasak olmus:(
Pln1305 ArenMom bugün konuştum daha sezeryanda ameliyathane olduğu için kesinlikle yasakmış normali bilmiyorum
Pln1305 ArenMom refakatçi tek kişi oluyormuş onada covid testi yapılıyor hastanede yattığıniz süre içinde değişiklik olmuyormuş
Melikee29 Pln1305 hadi ya. Özel şık yemek servisleri oluyordu arkadaslarımdan biliyorum. Bari kendımızı orda iyi hissederdik kimsemiz gelemicek 😝😅 hayırlısı artık