-aydaogunc Merhaba benim yengem orda doğum yaptı ve bebeği 15 gün yoğun bakımda kaldı çok memnun ama fiyatlar neler bilemiyorum
Happyturuncu -aydaogunc ya aslında merak ettiğimiz doğum ücretinden çok doğumdan sonra yok şu test bu test falan diyip çok fazla maliyet çıkarıyorlar mı ? Şu ara doğum kampanyası var çünkü doğum fiyatları uygun
-aydaogunc Happyturuncu Doğumdan sonra yapılan bazı testler var zaten işitmedir topuk kanıdır aşısıdır onun dışında ekstra birşey istemediler ama
BurcuGE Geçen hafta doğum yaptım doğum paketi haricinde sadece kan takıldığı için onun parası alındı herhangi bir sorun yoksa test falan istemiyorlar, topuk kanı gibi işlemler zaten pakete dahil
BurcuGE Basceldan Happyturuncu benim acil olduğu için nöbetçi doktor aldı, kendi doktorum Gönül hnm di
Basceldan Happyturuncu neden surekli soru isareti koyma geregi duyuyorsunuz insanlar cok guzel cvp vermis bekleyin yarin yazarlar
Happyturuncu Basceldan görünsün diye koyuyorum. Bu şekilde konuşmalarda öne çıkmış oluyor. Size bildirim gelip sizi rahatsız mi etti !