Acemianne2 ben çok memnun kaldım. Doğum anında sana dokunulduğunu bebeğin çıktığını plasentanın ayrılışını hissediyorsun ama acı asla yok. Bunları hissetmekte öyle korkunç şeyler değil bence çok güzel bir his Doğumun her anını hissederek yaşamış oluyorsun herşeyden önemlisi bebeğini hemen görüyorsun düşün doktor kordonunu keser kesmez benim göğsüme tuttular emsin diye. Sütümde çabuk geldi bu yüzden çünkü doğurduğumu hissedebildim . Tek zorlayan şey ilk yürümek oluyor. Çünkü organlar gebelikle yukarı doğru toplanıyor Doğumdan sonra sen ayağa kalktığında birden aşağı baskı oluyor buda dikişlerini zorluyor hemde çok kan gittiği için vücuttan baş dönmesi oluyor . Ben ilk denemede yürüyemedim ikincide dayandım geçecek diye diye yürüdüm sonra bol bol yürüyüş yaptım hastaneden güle oynaya çıktım. Hiç kendini salma ben sezeryan oldum dikişim var ffln diye sen kafanda nasıl düşünürsen öyle hissedersin. Ben eve gelince çamaşırımıda astım eğildim kalktım hep çocuğumla kendim ilgilendim çünkü kafamda böyle şartlandırmıştım. Şimdiden hayırlı doğumlar 😊 uzun oldu ama endişeni çok iyi anlıyorum biraz rahatlatmak istedim