durubaby21 Merhaba 22+6 haftalığız bebeğimin hareketlerini 2 gündür hissedemiyorum bu normal mi acaba öncesinde hareketlerini hemen hergün hissederdim dışardan bakınca bile belli ederdi iki gündür yok korkuyorum
Aysobaciniz durubaby21 bazen kendilerini sakinletiyorlar canım endişe etme kanamam yoksa korkma diyor benim doktorum yoksa endişe etme 25. Den sonra düzene girer
Elisammmbade durubaby21 sakin olmalısın. Bende o haftalarda ara ara iki gün çok derinden hissetmiştim yok denecek kadar az hatta post bile açmıştım doktorum o haftalarda normal olduğunu 28 den sonra düzene gireceğini söylemişti öyle oldu ☺️ 35 haftalık olduk şimdi☺️
1blgn1 durubaby21 durubaby21 her ihtimale karşı doktorunuzu bilgilendirin bence geç olmadan. Herkesin gebeliği farklıdır. Onunki öyle olmuş benimki de öyledir diye beklemek çok yanlış olur. Sonradan üzülmektense tedbir alalım inşallah
elisa123 durubaby21 hic korkma 22. haftamda bn hissetmedim üstüne aşıda olmuştum sonra sonra hareketlendi tekrrdan oluyor yani normal yorulduysan yda stres fln etkiler bol bol dinlen
Kubbbraa Merhaba bebekler bu dönemde uyku düzeni olustururlarmis ve fazla uyku tabiki bol tatlı bisiler yiyip su içip sorunuza yatın sessiz bir ortamda bunu denemediyseniz bi yapın bakın derim
elisa123 durubaby21 Aynn olabilir soğuk süt ve tatlı şeyler bnm kızımı hareketlendirir deneyin sizinki de sever blki 🥰
ssssxsss durubaby21 Merhaba bebegin hala hareket etmediyse bence doktorunu bilgilendir ve bir kontrole git bu ihmal edilecek bir konu degil elbette 24. haftadan sonra hergün düzenli hissetmek gerekir ama 2-3 gün cok uzun bir süre Allah korusun umarim ciddi birsey yoktur ve sadece uyuyodur minigin🌷
durubaby21 Kubbbraa evet gece eşim çikolata lokum falan getirdi yedim gece birsey yoktu ama sabaha hareket başladı şükür 🙏 ben çok tatlı şeyler tüketmiyrm sevmem ama artık denerim bunu ☺️
Kuyumcu durubaby21 bende o haftalarda uc gun hıssetmedıgım olmustu canm duzensız olur dedıkleeı ıckn takılmamıstım ama ıcını rahatlatmak ıstıyorsan gıt doktora bı gozuk