fpkprensesim Kızlar bebeğim 18 günlük tam uykuya dalıyo ama 2 dk sonra sıçrayarak kendini uyandırıyo bilgisi olan varmı nasıl bi çare lazım, kundak sevmiyo yapsakta yine aynı sıçrayıp uyanıyo😢
Ozge1123 fpkprensesim ilk 3 ay anne karnında hissediyorlarmış kendilerini kundak yapmayı deneyin tamamen olmasada yarım kundak rahat edersiniz
Biranne2meyve fpkprensesim çok normal korkma canım ama kundak yapıyordum ben ama bacakları değil asla kalçada büyük sorunlar yaşatıyor sadece kollar
es-es1 fpkprensesim benim bebeğim de aynıydı kundak yapıyorum sadece kolları ilkten istemiyordu ağlıyordu hep zar zor alıştırdım şimdi rahat rahat uyuyor çok şükür uykuya daldıktan sonra sarmıyormusun o Zaman anlamaz 🤔
fpkprensesim Ozge1123 yok canım bizimki kundağı hiç sevmiyo koparıyo kıyameti bide bi 2 gündür var bu durum baştan beri olsa anlıycam ama
fpkprensesim Biranne2meyve ya annemde komple sarıyo çok daralıyo öyle bile koları deneyeyim ama bizimki kolları başının iki yanına koyup uyumayı çok seviyo aynı babası o yüzden kundağa girince koparıyo bi kıyamet
fpkprensesim Duyguharun gazınıda çıkarıyoruz aslında başta bende gaazdan mı dedim de yok bacım oda değil
fpkprensesim Snmom o kadar cadı bi kızım varki doğduğunun farkında olmasada kundak yapıldığını fark edip kıyameti koparıyo hiç sevmiyo hiç
fpkprensesim es-es1 uyanıyo hemen sarmak istesemde çok hasas bi bebek başta bende alıştırmıştım kundağa eşimle tartışıyoduk sürekli kızımı ne hale sokuyosun diye kızıyodu bilmediği için kötü bişey sanıyodu o ara bende bıraktım kundak yapmayı öylede kaldı şimdi rahatlığa alıştı hanım efendi
Biranne2meyve fpkprensesim dene bakalım bi canım inşallah düzelir sakın tüm sarmayın çocuğu bak kalça çıkığı çok zor Allah korusun
SMMM123 fpkprensesim Belden aşağısını kundak yapmayı dene bide canm çok işe yarıyor kundak ben oğlumda hastanede kundaklama ya başlamıştım ins kizimida kundaklicm