Vahidesen_26 Merhaba Sevgili Anneler, 20.Haftalık hamileyim karnım içten yırtılıyormuş gibi oluyor sağ tarafımda daha yoğun şekilde oluyor bu durumu yaşayan anneler var mı acaba.?
Denizyildizii Vahidesen_26 bende o ilk haftalarda oluyordu böyle sağa sola dönerkwn falan oldu bi kaç kez. Doktora sordum. Sürekli hiç geçmeyen ağrılar önemlidir gerisini çok önemsemeyiz dedi
Busra333 Vahidesen_26 bu bennnn tam o hafta diyebilirim çatlıcam yırtılcam kesin dedim ve o hafta göbeğim çıktı bi anda çok şaşırdım çok rahatsız oldum yürürken bile geriye doğru değil öne doğru yürüdüm bi hafta sürdü yaklaşık sonra geçti çok şükür canım şişti karnım çok
bircivcivannesi Vahidesen_26 evet hatta ilerleyen haftalarda acıdigıni hissediyordum ben bunu yaşadığımda dışardan hindistan cevizi yağı sürüyordum karnıma iyi geliyordu sanki
Vahidesen_26 Aysobaciniz Aynen gıdıklama çok hafif de ağrı sağlanıyor gibi ama şiddetli değil hafif oluyor
Cansu-12345 Benimde öyle oluyor kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor ayakta durunca fazla yorulunca
Aysobaciniz Vahidesen_26 o yırtılmadan oluyormuş aynen canım. Benek yağı kullanmaya çalış nemli tut vücudunu.
Vahidesen_26 Aysobaciniz Ama dıştan baktığım da yırtılma felan yok badem yağı kullanıyorum zaten sürekli genede en ufak birşey de insan tedirgin oluyor işte 😔😏. Çok teşekkür ederim..🙏😊
Morvy Vahidesen_26 bendede aynısı oluyor hem ani hareket yaptığımda sanki biyerim böyle yırtılcakmış gibi hissediyorum ama saniyelik oluyor sizde böylemi hissediyorsunuz acaba yoksa böyle artık iç karnın tamamen daralmış sanki büyümeye müsait değilmiş gibimi hissediyorsunuz? Bende ikiside var 🥲 şuan 30 haftalığız dün yine aynısı oldu sanki artık karnım büyüyemeyecek büyüsede çatır çatır çatlayacak gibi hissediyorum ama bu sefer iç karnım değilde dış karnım geriliyor gibi sabahları daha esnek karnım akşamları çok gergin ne olacak böyle bilmiyorum😓
Vahidesen_26 Morvy Aynı durumları yaşıyrm gerçekten heleki anı hareket yaptım mi bildiğiniz yırtılıyormuş hissi oluyor.
Serapveminikleri Vahidesen_26 ben cokk yaşıyordum yuruyemiyordum exstra bide göbek deliği ağrısı çekiyordum inanılmaz kötüydü