Umutduru Kizlar randevu alamiyorum acil de çekmiyor dişimi cekilmesi gerekiyor etkili olabilecek dogal yontem var mi
H_myra1 Umutduru devlet hastanesine almak istiyor sanız pandemiden dolayı kapalı özeller bakıyor ama benimde kanal tedavisi olması lazım doktorum dan onay aldım yaptırıcam inşallah allh kimseye diş agrısı vermesin çok çektim yani her yolu da denedim ama fayda etmedi karanfil tuzlu su ile gargara sirkeli su hepsini yaptım ama işe yaramıyor bir kere tutumu agrısı daha çaresi yok malesef parol atabilirsnz öyle demişti bana dr. Ama oda çok fazla fayda etmiyor mlg düşük oldugu için
Aselminaaa Umutduru randevu nie alamiyorsun ve acil nie cekmiyor bakmadilar mi disine neden bu agri diye
Hosgeldinbebek Umutduru kaç haftalık gebesiniz? Bir de bursadaysanız devlette hekimim gelebilirsinz yanıma
Umutduru Aselminaaa çekilecek dedi doktor ilçede gitmiştim merkezde cektir kokü derin ben çekemem kirilir dedi doktor 2 hafta sonrasina veriyor randevular da özele de gitmedim
Aselminaaa Umutduru yahu koku kirilsa nolur benimde kirildi lutfen korkma ama catir catir cikardi dişimi benimde acil cekilmisti cunku kurtulma sansi yoktu ayrica rontgen mi cektide kokunun derin oldugunu biliyor her doktor doktor degil iste hep bunu savunuyorum ben ozele gitme imkanin varsa git cnm cekilicek sey degil iki gun cektim canimdan can gitti
Gizemnurrr Valla bana sirkeli suyla gargara iyi geldi ama ağzımın ici tahriş oldu doktorum cekime izin vermedi antibiyotik ve gargara verdi iyi geldi gecti cok şükür
svdmm16 Umutduru aynı durumdayım komsum karanfil yağı getirdi baya uyuşturdu iyi geldi bana internette hamilelikte kullanılabilir diyor ama isterseniz doktorunuza da danışın.
Dilanurr Daha dün gece sabaha kadar 1 dk uyumadim o kadar kötü bi agri ki canimdan can aldi valla. 20 lik disim çürümüs dis etimde iltihap kapmis. Malesef cekmediler cok riskli oluyomus. Antibiotik verdi iyi geldi. Dogum yapiyim 1 hafta sonra gidip cektrcemm hemen . Insallah seninde agrilarin biraz olsn durur cok zor 😔
Dilanurr Ben tuzla gargara yaptim, pamugu sirkeye batirdim disime koydum , karanfil denedim, tek care buzdu oda yarim saat dindiriyodu yqrim saat sonra yine basliyodu Allah yardimcimiz olsun valla ds agrisi hamilelikde cok zormus.