2-prensesannesiii Arkadaşlar 10+3 günlük hamileyim bugün kahverengi kanama oldu doktor kanama alani gormedi cokmsukur bbekte iyi ama progestan başlattı şimdi sorum şu ben hapı içemiyorum gördükçe midem bulanıyor. Alttan koysam bir sorun olur mu?
Fidoss 2-prensesannesiii ben içince aşırı tansiyonum düşüyodu ve mide bulantısı uyku yapıyodu dr a söyledim fitil olarak sabah akşam birer tane kullan alttan dedi
Minnakanne_ 2-prensesannesiii bana doktor alttan al dedi daha etkili oluyor dedi ama tek sıkıntısı iç çamaşırın hem beyaz oluyor akıntı yapıyor o yüzden sık sık değiştirmen gerekiyor yada peçete vs şeyler koyabilirsin batmaması için gece yatmadan koyarsan daha etkili oluyo çünkü sabaha kadar pek kıpırdamıyorsun belinin altına yastık al zaten gece bi ara uyandığında yastığı çekersin 🤗
2-prensesannesiii Fidoss benimde normalde tansiyonum çok düşük o zman yarın arayım doktorumu yutamiyorum diyim
ZeynepDevrim 7 haftalık hamileyim lekelenmem oluyor hergün doktorum sabah akşam kullanmamı söyledi gerçekten mide bulandırıyor.
Yaren_ve_annesi Bende ağızdan alıyodum aşırı bulantı kusma oldu doktora söyledim alttan al dedi oda bana zor geliyodu ama inan çok rahat keşke başından böyle kullansaydim dedim .
micky Vajinal kullanım ağızdan kullanıma göre daha etkili olduğunu söylemişti doktorum.Ayrıca ağızdan kullanımda yan etkileri çok,halsizlik filan yapıyor.
Yaren_ve_annesi 2-prensesannesiii hiçbir zorluğu yok canım .daha önce hiç bilmediğim için tedirgin olmuştum ama tedirgin olacak bir durum değil .yatmadan önce kullanırsan daha iyi olur .uygulayinca hemen kalkmaman lazım ilacın eriyip etki sağlaması için .
Selocan59 2-prensesannesiii bencede yatacağın zaman vur hem uyku yapıyor hemde kalkmaman lazım gelmesin geri sabaha kadar rahim alacağını alır fazlasını sabah çıkartır 😃