minnosanneyim Güler altıntepeye giden var mı acaba, onu baya övüyorlar her şeyiyle, deneyimlenen var mı aranızda kızlar, bi yorum yapar mısınız ☺️
ReyhanBozdemir minnosanneyim kesinlikle en büyük pişmanlıktır gitmeyin ki zaten asla iyi diyen duyamazsınz
Oznur12 esleminannesi_ ben 22. Haftadayım. Acaba doğumunuz yakın mı hangi hastaneyi tercih edeceksiniz diye merak etmiştim de daha küçükmüş sizin 😍😀
esleminannesi_ Oznur12 kızımı da Mustafa Basaran doğurttu canım Kızılay hastanesiydi gayrette memnun kaldim
Oznur12 esleminannesi_ teşekkür ederim😍😍 sanırım doktor da Kızılay hastanesini öneriyormuş ben de hastane konusunda tereddütlerim olsa da doktora çok güveniyorum onun önerdiği yerde doğum yapmak istiyorum
esleminannesi_ Oznur12 evet canım çok ilgili hemşireler falan da hastane de tabi biraz iyi degil özele alıştığımız icin
Sebnem9 Oznur12 benim de o konuda tereddütlerim var açıkçası. Sadece Kızılay ile mi anlaşmalı acaba..
Oznur12 Sebnem9 hayır Konya akademi hastanesiyle de anlaşmalıymış ama asıl önerdiği yer, ekibinin olduğu yer Kızılay hastanesiymiş