Gulluanne İyi akşamlar kızlar 24 haftalık hamileyim bugüne kadar fazla bulantı vs yaşamamıştım ama iki gündür midem çok yanıyor, süt yoğurt tüketiyorum rahatlatıyor biraz ama onlardan başka ne yesem dokunuyor öneriniz var mı nasıl geçiyor bu yanmalar 🤕
Ballizencefil Gulluanne 18 haftalığım bende çok mide yanması yaşıyorum. Bazen kendimi ejderha gibi hissediyorum. baharatlı ve acı yiyeceklerden uzak durun. Domates pek tüketmeyin. Soda için. Az ve sık yiyin sakın midenizi tıka basa doldurmayın. Yemek yedikten sonra hareket edin, yürüyüş yapın hemen yatmayın. Yatmadan 2 saat önce bişeyler yemeyi bırakın. Çay ve kahveyi bi süre içmeyin ve yüksek yastık kullanın.
Mltm88 Gulluanne Ben midem yandıkça soğuk süt içiyorum çok iyi geliyo..Diğer gebeliklerimde gaviscon ilaç kullanıyordum ama şimdi sütle idare edebiliyorum..
Hafizeplt Gulluanne renne Duo şurup yemeklerden önce kullanınca daha etkiliymiş doktorum söyledi.. isterseniz sizde doktorunuza mesaj atın.. geçici bi durym değil mide yanması galiba.. 29+1 hâlâ devam 🥴
Mltm88 Mom8237 Normal market sütü içiyorum ben.Soğuk olunca daha iyi geliyo bana..Laktozsuz hiç içmedim ama oda sindirim açısından iyiymiş
Mltm88 ertugrulunannesi Zor ya benim şimdi yine yandı midem kalktım soğuk süt aldım dolaptan içiyorum şimdi yudum yudum..iyi geliyo bana baya