icedearth Kızlar bu kaşıntı çatlak geliyor mu demek göbek deliğimin tam yanı hamileliğimin başından beri yağ kullanıyorum kaşıntı dünden beri var ve yağ+krem yapmaya başladım yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba
baharko7 icedearth tatlım çatlamaya hazırlıklı ol bünyen müsaitse buna hiç bir krem yada yağ fayda etmiyor malesef.. Kaşınıyorsan başlarsın çatlamaya
Esen3535 icedearth bende kaşındığımda doktor cAtlayabilirsin dedi sabah akşam nemlendir kuru kalmasın dedi
ece1234- icedearth bol bol su için ben de hindistan cevizi yağı kako yağı ve avakado yaģı kullanıyorum ayrıca aleovera jeli kaşımamaya çalışın
icedearth metehaninannesiii asla kaşımıyorum valla zeytinyağı bio oil ve nemlendirici normal bi krem sürüyorum önereceğiniz başka bir şey var mı acaba
metehaninannesiii icedearth ben linerac kullanıyorum çok memnunum göğüs karin basen bacak heryerinize kullanabilirsiniz
-incivera icedearth kantaron yağı da kullanabilirsin yanık ve yaralarda onarıcı etkisi var çatlaklar üzerinde de etkili olabilir belki ben onu kullanıyorum
icedearth baharko7 evet dışardan edilen müdahale çok işe yaramıyor da genetik olarak çok çatlağım yok derim esnek sporcuyum da o yüzden şaşırdım ve tutuştum 😁
Glsn58 Hindistan cevizi yağı kakao yağı ve badem yağı karıştırıp kullanıyorum hindistan cevizi badem yağından 1 ölçek kakao yağından 2 ya da 3 ölçek koyup karıştırıyorum iyi geliyor