BuFi2012 canim bence artik duzenli yuruyuslere baslamalisin ki bu erken gelsin diye yapilan bir sey degil. Ben pilates yapiorum. Pilates topuyla bir cok egzersiz yapiorum bel agrilarim resmen yok oluyor. Bebek buyudukce pelviks kanallari genisliyor ve ben esnemesine yardimci oluyorum. Doktorum bana ilk zamandan beri hareketli olmami soyledi ki zaten kendim cok enerjik biriyim gunde 4 saat yuruyorum geziyorum. Eger o gun disari cikamadysam aksam esimle 1 saat yuruyoruz eve geldigmde mutlaka pilatesimi yapiorum. Hurmayi hamile olmadan kizkende cok sevip yerdim hele kahvenin yaninda 🙈 hamileligimin basindan beri gunde 3 4 tane yiyorum. 36dan snrada gunde 6 7 tane yerim. Masaja gelirsek doktorum 36.haftadan sonra yapabilirsin dedi bende o zaman yapmaya basliycam. Gogus ucu kreminide groston pomat aldim 32.haftadan itibaren dustan ciktiktan snra kullaniorum ve doktor yorumlarini okursan onlarda boyle soyluyor. Kendi doktoruma dedigmde de benim sana bir sey soylememe gerek yok masallah sen benim diyceklerimi bana diyorsun diyip gulmustuk 😊 rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin