Esra-sari Kızlar bebeğine engelli denilip normal sağlıklı bebek doğanlar var mı? Benim ikili tarama 1/289 çıkmıştı 4 lü yapıldı güzel geldi sonucu. 21 haftada ayrıntılı ultrasona girdim hiç bi sıkıntı yoktu. 28 haftalığım 2 hafta önce doktor ince bağırsakta daralma gördü down olabilir dedi ama ense kalınlığı burun kemiği vs hiç bi sıkıntı da yok çok üzülüyorum. Geçmezse ameliyat olucak doğunca 😏
Dilekcnkn Esra-sari Benim kuzenime resmen kolu yok bacağı yok falan denildi yaa bebek doğduğunda küveze girdi neden hatırlamıyorum ama şimdi kocaman oldu maşallah inşallah seninde bir sorun çıkmaz sağlıkla alırsın kucağına
Frog39 Esra-sari benimde riskim o yüzden tam net sonuç için genoks firmasında nifty test yaptırmaya karar verdik hiç ikili üçlü yaptırmayacağız 12 haftalık şuan ilk günden beri riskli gittiği için dr bunu önerdi araştırdık hem daha hesaplı çünkü bu testi yapınca ikili üçlü ve detaylı taramaya gerek kalmıyor hemde daha net sonuç veriyor
bircivcivannesi Esra-sari bizim bir komsumuza demişlerdi down sendromlu diye kadın hamileliği boyunca kurdeşen döktü stresten çocuk normal sağ salim doğdu
Birpapatya4 Benim abimin bebeğine ölecek dediler açık açık 1 gün BİLe yaşamaz çok zor dediler hamileliğini zehir ettiler çocuk 8 aylık oldu yürüyor şuan 😅
Temmuz-3407 Frog39 merhaba benimde bugün ikili testim ultrason normal ancak kan riskli çıktı ve 4. Haftadan 8. Haftaya kadar kanamam vardı, doktorum aynı firmanın bilgilerini verdi bana, sizin riskli durumunuz nedir merak ettim ve geçmiş olsun.
Frog39 Temmuz-3407 benim beta değerim aşırı yüksekti ilk gebeliği öğrendiğimizde 20000 üzerindeydi ki erken döllenme değil ve bebek ile aynı kesede kan akışı olan ama kesinlikle bebek olmayan bir et büyüyordu şimdi küçüldü ama ilk plesanta tümörü sanılmıştı bu sabah kan verdim firmaya bakalım 10 gün içinde çıkar sonuç dediler sabırla bekliyorum
Esra-sari Beyzan hiç bir sıkıntı yoktu bebeğim gayet sağlıklı çıktı ama detaylıdan 3 hafta sonra bağırsağında sıkıntısı çıktı 😏 erken doğum riski varmış
Alone Esra-sari ultrasona inanmayın en güzel örneği ben varım karşınızda bebeğim yapılan bütün testlerde down sendromlu amniyosenteze göre bile. Ama ultrasona göre de gayet sağlam. Yani belki de bağırsakta daralma bile yok sıkmayın canınızı dua edin bol bol
Esra-sari Alone bugün gittim suyumda fazla daha 29 haftalığım erken doğum riskin var dedi. Çocuğum doğunca ameliyat olacak büyük ihtimal dayanabilirse tabi 😔 nasıl günler bekliyo bilmiyorum ama evlat acısını tatmak istemiyorum çok üzgünüm
Alone Esra-sari evlat acısı çok zor yaşamış biri olarak iyi bilirim rabbim düşman başına vermesin. Ama derdi veren allah dermanını da verir sıkmayın canınızı belki gerek kalmayacak ameliyata fln doktorlar hep en kötüsünü söylüyor ben o kdr alıştım ki. Bana bile doğurmamam için elinden geleni yapıyorlar neler duydum. Allah büyük duanızı edin bol bol ona sığının vardır bir bildiği
Alone Esra-sari ha bu arada benim sağlam dedikleri sağlam diye doğan doğunca Bile sağlam denilen evladım bir gün yaşadı doğumdan sonra. O yüzden söylenenler sadece ihtimal olursa da vardır bi çaresi
Fatmakara97 Esra-sari benim görümceme doğana kadar down sendromlu dediler doğdu ama bi sıkıntısı yoktu
Fatmakara97 Esra-sari doğru diyorsunuz siz dua ermeyi hiç bırakmayın Allah’ın izniyle sağ Salim alırsınız inşallah kucağınıza
Aybuss Ben periodontoloji ye girdiğimde doktorum 2 li tarama için güvenilir değil demişti bana.. Rabbim evladına sağlık sıhhat versin canım.
Esra-sari Alone yaa çok üzüldüm allahım sana sabır versin çok güzel hayırlı evlatlarla müfakatlandırsın inşallah canım benim.