Ezgi9292 betlkrkmaz ben ilk hamile kaldığım zamanlarda deli gibi turşu limon yedim. Ama sonra cok bulantılarım başladı ne limon ne turşu yiyebildim sadece dondurma yiyordum. Şuan 15+4 teyiz kızım olucak💓
betlkrkmaz Ezgi9292 ben ilk gebeliğimde salata turşusu yemiştim bir kavanoz hastanelik olmuştum 😄😄 ama sonradan bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum 😞 şimdi bu 2. Gebeliğim çok heyecan var bende bir de oğlan hep geçiyor gönlümden ondan böyle soruyorum aşermelerin çoğusu doğru çıkıyor ama genelde tatlı aşerenin oğlu oluyormuş çoğu kişi böyle demişti 😄
[silindi] DenizBilge Kısmet hayırlısı tabi hiç farketmez önemli olan sağlıklı olması bakalım yarın bize ne diyecek doktor 🥰
Esra-2121 Bana da 12+2 de %70 erkek demişti, dün 16+2 de erkek olduğu kesinleşti. İkili test yaptırdım fakat bu gidişimde başka bir test istemedi doktorum.
Sevval1234 [silindi] ah ah yedim yedim krize gircektim 4-5 tane çikolata yedim vişne suyu içtim baana mısın demedi benimki bağdaş kurmuş uzanıyorrdu asla iptinini bozmadı 😀 16+2 bakalım yarın da denicez inşallah gösterir
mavi_kus Miase bizim cinsiyet partisi dediğimizde ya balon patlatırız yada konfeti anı kalsın diye büyük bişi yapmam da 😂 heves işte
betlkrkmaz Miase benim sadece çikolatalı kek ve bisküvileri çekiyor 😄 ruhum fakir heralde başkası olsa özel çikolatalar pastalar falan aşerir 😄😄
Ezgi9292 betlkrkmaz sanmıyorum onla alakalı olduğunu bende şuan deli gibi tatlı yiyorum ama kız olucak bence bünyeden bünyeye değişiyor
aslininbebegi22 Bende bugün ikili test için gittim 12+5dik ama ultrasonda 13 haftalık ölçtü büyük ihtimal erkek dedi hemşireyim çıkıntıyı bana da gösterdi ama haftaya gel kesinleştirelim dedi. Umarım değişmez insan direk hayal kurmaya başlıyor 😇
poyrazinannesi3547 Leylakkk Bende 11 haftalık hamileyim tatlı yiyemiyorum sadece ekşi bakalım bizimki ne olcak ❤😍
sukufee01 betlkrkmaz ben 6 haftalikken erik cok yedim.. eksi hep sonra koku hassasiyeti basladi cikolatamis pastamis cay mis sekerin oldugu hic birseyi yiyemez olrum tiksindim 10 cu haftadan sonra baklava ve tulumba tatlisi yrmeye basladim deli gibi sonra zaten doktor dedi bu kiz 😊 12 haftalikken ne eksi ne tatli fark etmiyor sadece sunu biliyorum ki 9 haftaya kadar bulantisi hafifliyorsa anne adayinin erkek kiz biraz surunduruyor bulanti halsizlik konusunda erkek hafif geciyir kiz gibi degil onu anladim
betlkrkmaz sukufee01 ben de hiç kusma olmadı çok şükür mide bulantım da hiç yok sadece geçen öğlende dolapta peynir unutmuşum affedersin bozulmuş heralde kapağını açınca kokusundan aşırı midem bulandı kusucam sandım ama kusmadım 7 haftama kadar hep bende erik yedim çok seviyordum ama 7 haftamdan sonra ekşiden tiksindim tatlı yiyorum sadece Allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah 🙏🏻🧿❣️