02112017 kızlar 28. Haftadayım aşırı derecede bel agrıları başladı yatakta sağdan sola dönemez oldum böyle olanlar var mı size ne iyi geldi acaba 😔
Dilekcnkn 02112017 12 haftadan beri çekiyorum bazıları daha erken diyordu ama gelde bana sor 23 haftalık oldum zaten doğru dürüst yatamıyorum dönmek istediğimde baza başlığına tutunuyorum sabah ise felakett şekilde ağrı ile uyanıyorum ama henüz bir çaresini bulamadım malesef 🤷♀️
Defne0 02112017 Ben 23 haftalığım benimde bel ağrılarım oluyor ara ara bende magnezyum için magosit kullanıyorum işe yarıyor dindiriyor ağrılarımı
Yasemin_35 02112017 17.haftada ikizlere hamileyim. Aynı şekilde sağdan sola dönemiyorum belimin ağrısından. Havuz ya da deniz, yüzüyorum sürekli. Suya girdiğim an ağrıdan eser kalmıyor. Ve günün geri kalan kısmını daha rahat geçiriyorum.
Ayskem 02112017 evet ben yaklaşık 20. Haftalarımdan bu yana kullanıyorum bazı günler içmeyi unutuyorum bel ağrım hemen başlıyor ilaç baya etkili
02112017 Defne0 doktora danışıp bende sizler gibi magnezyum ilaç alacağım çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 😌🌷
Yasemin_35 02112017 Hepimize geçmiş olsun. Gece tüm dönüşlerimde uyanıyorum mutlaka. Yüzmeyi tavsiye ederim. Yani havuz ya da denize girmek bile yeterli oluyor, suyun kaldırma kuvveti sağolsun bel ve omurgadaki tüm yükü alıyor.
02112017 Yasemin_35 ay yüzme bilsem onu çok öneren var ama canım yüzme bilmiyorum sana da çok çok geçmiş olsun 😌
Yasemin_35 02112017 yüzme bilmene gerek yok. Dirseğine kadar suya gir ve yürü ya da öylece dur suyun içinde. Girer girmez su senin sanki tüm yükünü alıyor. sana da çok geçmiş olsun 🌸
Cansunare 02112017 ilk öğrendiğimden beri bel ağrısı yaşıyorum 30.haftaya kadar makat geliş pozisyonundaydı doğum pozisyonu aldı ama ağrılarım hala devam ediyor.şu anda 35+1olduk.doktorum kese sırtıma yakın olduğu için çok ağrın olması normal dedi
02112017 Cansunare ay çok zor ne uyku ne bir şey kalıyor geçmiş olsun sağ saglim kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı sonra hafifleriz 😊
MerveCeren 02112017 28+6 haftalığım bende aynı durumdayım solda disk kaymam var zaten böyle olcağını tahmin ediyordum ama uykuda oturmakta artık zorluyorum Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🌸