akgunbirsen Erva2324 ben bekarken anneme almıştım anneler günü hediyesi olarak kendim lazere gidiyordum annem gitme taraftarı değil diye kendisine almıştım. Düzenli kullanmadığı halde baya baya bitti gibi annemin.
Sblatc Erva2324 onu bilmiyorum ama ben doğal tüy azaltıcı losyon kullanıyorum hamileler kullanabiliyo. Düzenli kullanınca baya işe yarıyo
Hilal-95 Erva2324 philips lumea çok memnun kalan var bende doğum sonrası düşünüyorum bekarken gitmiştim ama illaki sıfırlanmıyor evde daha rahat olur diye düşünüyorum 😀
Gokcecelik Erva2324 evet Philips lumea düzenli kullanınca baya baya yok oluyor benim tam azalmıştı hamile kalınca bırakıp jilete döndüm eski halimdeyim ama kullanınca bitiyor
Aanneoldumm Ben Philips Lumea aldım 2 ay kullandım daha sonra hamilemolduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım fakat 2 ayda bile sonucunu gördüm diyebilirim
Dilekcnkn Erva2324 Benim iki tanıdığım da aldı ama memnun kalmadı biri philips biri ise rowenta almıştı sonra güzellik merkezine gittiler daha çok faydasını gördüler