Gamseee suudamlasi ben klomen kullandım hamile kaldım ama kaybettim bebeği sonra klomene devam ettim ancak yumurta kisti yaptı bıraktım sonra kendiliğinden hamile kaldım tekrar
suudamlasi Gamseee canim evet bir arkadaş daha yazdi. Kist konusunda. Peki kist oluşup oluşmadığı nerede belli oluyor. Ultrasonda ya da hsg filminde belli olur mu ?
suudamlasi Kizlar regl olduğunuz halde aşırı terleme yaşayıp hamile olduğunuzu öğrendiniz mi ? Ben 2 3 gundur aşırı terliyorum hicbir sey fayda etmiyor. Ama regl olmuştum biteli 1 hafta falan oldu, boyle yaşayan var mıydi acaba?
suudamlasi Happy_kubra canim reçetesiz veriyorlar mi bilmiyorum ama bence doktor gözetiminde kullansan cok daha iyi olur
Gamseee suudamlasi ultrason da belli oluyor kontrol amaçlı gitmiştim kist olmuş dedi sonrasında da kullanmadım onu zaten bi de kisti yok etmeye uğraştık sonrasında
suudamlasi Gamseee anladim cok geçmiş olsunn canim, ben klomenden sonra ultrasonda yaptırdım rahim filmide çektirdim kist vs bir şey demedi insallah yoktur
suudamlasi Srfyldrm sanirim bu ilac daha etkili. Peki femaradan sonra hangi catlatma ignesini verdi doktorunuz ? Hayirli olsun bu arada 🤲😍
Srfyldrm suudamlasi teşekkür ederim darısı başına inşallah. Onu bilmiyorum ki klinikte ebesi yaptı direk iğneyi