metehaninannesiii Sabahtan beri bebegimden gelen mesajlar bölümüne giremiyorum yükleniyor diyor ama açılmıyor ve sürekli yemeksepeti reklamı çıkıyor arkadaş iyice sınır olmaya başladım 😡😡😡Sizinde böyle mi?
Derya metehaninannesiii canım annemiz yükleme yapmıyor dediniz, o yükleme anının ekran görüntüsünü alıp fotoğrafı https://imgyukle.com/ linki ile burda bizimle paylaşın hemen yöneticimize ileteceğim🙏
Minik_kalplim_ metehaninannesiii kız bu kadar çokmu seviyorsun o mesajları valla ben bakmıyorum bile sonuçta bbim bebeğimden değil 😂😂😂
Derya metehaninannesiii telefonunuzu yeniden başlatıp deneye bilir misiniz? Rica etsem 🌸 eğer yine devam ederse bana iletin lütfen🙏
Cinarinannesiiiii Derya reklam girmeyen uygulamaya her girişimde reklam girmeye başladı çok sinir bozucu….
Derya Cinarinannesiiiii reklamları google gönderiyor farkederseniz hangi siteye çok girerseniz o sitenin reklamı karşınıza çıkar , demem o ki googlenin gönderdiği reklamlar ve bizim elimizden bir şey gelmiyor 🤷♀️
Cinarinannesiiiii Derya iyide ben Google kullanmayan bir insanım ve azar Facebook ile hiç işim olmaz.
metehaninannesiii Deletedmom23234 azar daha iyi ya yemek sepeti çıkıyor bana da hamburger reklamı canım çekiyor halbuki o sayfalara girmediğim halde 😂🤦♀️
metehaninannesiii NaimeYilmaz uygulamam güncel ve sildim tekrardan yükledim telefonu kapattım açtım yine ayni
Yenianneadayi2208 Cinarinannesiiiii bende yemek sepeti kullanmıyorum ama zırt pırt yemek sepeti reklamı çıkıyor. Gerçekten sinir bozucu