busra1485 Kızlar 34+3 hamileyim bugün doktorum suyun fazla erken doğum olabilir patlarsa dedi ve doğuma memlekete gideceğim daha gidemedim var mı benim gibi suyu fazla olup erken doğum yapan ? İlla erken doğum olur mu su fazlaysa ? Bilen varsa yazabilir mi
-aydaogunc busra1485 Canım bana da doktor suyun fazla dedi ama erken doğum olur vs demedi şuan 35 deyim bi sıkıntıda yok çok şükür
Pinardanaci3737 busra1485 benimde suyum fazla bebeğim iri şekerden dolayı şüpheleniyor hamilelik şekeri oluyormuş diyet yap Allah’ın izniyle bişi olmaz bende 34+0oldum anestezi doktoru bakacak sezeryan günü verecekler pazartesi günü sıkıntı etme ona göre gözetim altına alırlar gün verirler sanada
Pinardanaci3737 busra1485 memleketinde iyi hastane varsa öyle git yoksa kendi doktoruna gitsen daha iyi çünkü araştırma hastanesi olsunki bebek için daha iyi bende Bezmialem hastanesinde doğum yapacam
busra1485 Pinardanaci3737 zaten şekerim var İnsülin kullanıyorum şekerim hep takipli buna rağmen suyum fazlaymis zaten doktor şekerden olur dedi
busra1485 Pinardanaci3737 her zaman gittiğim kadın doğum doktorun söyledi bana bunu memleketimi doktor bir yana ailem yanımda olacak diye istiyorum
esraizmirli busra1485 hiç korkma suyum fazlaydı 40 haftaya kadar bekledik ne kanala indi bebeğim ne de açılmamam oldu problem olmuyor yani
busra1485 esraizmirli Ayy için rahatladı biraz hadi isallah sizin bebek de büyük muydu peki haftasına göre benim 34te 2900 ikibucuk hafta ondeymis
Tulis_bebisi Suyunuz fazlaysa su tüketiminizi azaltın benimde fazlaydı 2,5 lt içerken 2 lt düşürdü Dr iki hafta sonra kontrol normale döndü korkmayın 😊
busra1485 Tulis_bebisi doktora sordum suyla hiçbir alakası yok dedi ama olmadı onu da bir denerim Mardin’de yim bura da aşırı sıcak 40 derece ister istemez susuyor insan içi yanıyor
Pinardanaci3737 busra1485 hiç korkma gözetim altında olursun bebeğin hareketlerini iyi izle Allah’ın izniyle bişi olmaz
-aydaogunc busra1485 Bizimkide öyle canım 3 hafta önden gidiyor suyu fazla olan bebeklerde öyle olurmuş zaten
Ravzamuhammed busra1485 her gebelik bir olmuyor kiminin erken doğm olmaz kiminin olur siz kendinize göre hareket edin doktorunuza göre en doğrusu o şeklde olck Allah yrdmcı nız olsun inşallah vaktnde sağ salim kucağınıza alrsnz
Omerhatice busra1485 benimde suyum fazla idi banada erken doğum riski var dikkat et yediklerine dedi cuma günü 37+4 de doğum yaptım o zamanda bir tık fazla idi hala canim .. Allahn izniyle yediklerine falan dikkat et daha fazla artmasın