Merhaba anneler Sabahta post açmıştım nabzım yüksek diye dün geceden beri nabızım 200 lerdeydi Sabah neredeyse bayılma durumuna geldim dayanamadım dedim gideyim acile neyse gittik acilen kadın doğuma girdim o kadar yüksek ki Nabızım tansiyonumu bile ölçemiyorlar duymuyolar gebeliğinle ilgili hiçbir sıkıntı yok dediler kardiyoloji doktoru beklerken ben bayıldım epilepsi gibi direk beni sedyeye koydular EKG falan çektiler serum taktılar Ayıldıgım zaman nabzın normale düşmüştü tansiyonum da normal dedi hemşire Üç 4 saat müşahade altında durdum kardiyoloji doktoruna gitmemi söylediler Bugünüm bu şekilde geçti hastanedeyken kuyruk sokumunu da ağrı oluşmaya başladı yatmam da kalkmam daha eğilmem de Herhangi bir popo hareketinde kuyruk sokum olan yer o kadar ağırıyor ki Gözümden yaş geliyor başından Beri zorlu. Bir hamilelik geçiriyorum mide bulantıları şimdi azaldı tabi kalçam tutulmuştu ilaçlarla oda azaldı beli ağrısı var bugün de bu nabız olayı ve kuyruk sokumu agrısı beni çökertti bu şekilde yaşayan annelerimiz varmı bilgilerine ihtiyacım var bu Arada 22 haftalık hamileyim