bebegimizibekliyoruz1 Plesentada bebeğe giden damarlardan birinde kan akışı az olduğu söylendi gebelik zehirlenmesi yaşanabilirmiş böyle bi durumla karşılaşıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı lütfen içim hiç rahat değil
Rjn5656 bebegimizibekliyoruz1 bu konuda bi fikrim yok Rabbim sağlık sihhatle kucagina yavrunu alırsın ins . kaç haftlaliksnz
Cemrenin_annesi80 bebegimizibekliyoruz1 38.haftada gebelik zehirnlenmesini yaşadım idrarda köpüklenme vardı gittim tahlıl verdim yogun bi şekilde protein kaçagı var dedi tansiyonumda yükseliodu hemen sezaryene alındım 1 buçuk gün ypgun bakımda kaldım tansiyonum düşmüodu çok şükür kızımda hiç problem yokdu
Sulee_ bebegimizibekliyoruz1 bendede var ayni durum 20.haftada ayrintili ultrasonda görülmüştü kan sulandirici kullanıyorum doktorum 26 dan sonra düzeleceğini söyledi suan 25+6 haftalığız 27.haftada tekrardan ultrasonda bakilacak kan akışına tek taraftaysa korkma düzeliyor iki taraflıysa sıkı takip gerektiriyormuş
Sulee_ bebegimizibekliyoruz1 yüksek tansiyon tetikliyor tuzlu yemeyi bıraktım bol su içiyorum tansiyonumu ölçüyorum hep evde Allah in izniyle sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah 🙏
bebegimizibekliyoruz1 Cemrenin_annesi80 12+6 yız şu an ve idrarda protein bulunmuş üstüne bebeğe giden damarın biri daha az çalışıyormuş içim hiç rahat değil
bebegimizibekliyoruz1 Sulee_ tek taraflıymış doppler ultrasonda görüldü benim de 12+6 yız ve idrarda protein de bulundu korkuyorum artık inşallah düzelir sağ sağlim kucağımıza alırız
bebegimizibekliyoruz1 Sulee_ tansiyonum hep düşük pek yükselmez eve tansiyon aleti alıcam takip için şimdilerde inşallah düzeliriz
Sulee_ bebegimizibekliyoruz1 düzelir inşallah bende protein kaçağı yok sadece tek taraflı kan akışında sorun vardı
LivaveLeyla bebegimizibekliyoruz1 benimde ilk hamilelğimde sol damarımda çantiklenme vardı kan sulandırıcı kullanmıştım 32.haftama kadar ama 26-27 gibi geçmişti
bebegimizibekliyoruz1 LivaveLeyla inşallah geçer benim de coraspin yazdı onu kullanıyorum bu gün başladım ben de
bebegimizibekliyoruz1 Sulee_ idrarına da bakalım nolur nolmaz dedi bu gün çıktı sonucu bende protein çıktığını yeni öğrendim kan akışı sorunu da var şu an inşallah bir şey olmaz