Muratnannesi Lulemom bebeği saracakları kumdağın içine koy hepsini bohça gibi bi poşete koy. Hurç dönmez sana ☺️
Gamzeinci00 Lulemom o sırada unutulabilir ben battaniyesi in arasina koymuştum kıyafetlerini bu da da öyle yapicam
Elif-Handan01 midekoruyucu aceba hemşire poşetine neler koydunuz bende hazırladım ama biraz yedekledim gibi mesela bir tane penye battaniye bir tane müslin koydum iki tane zıbın koydum poşetleri bilmem de fazla olan kıyafetler geri gelir sanırım 😄
Purpura26 Elif-Handan01 Hemşireye verilcek poşete alt,üst,eldiven şapka koydum. İçine çarpraz zıbın koydum. Birde patikli alt koydum belki içine giydirirler diye. Birde penye battaniye koydum. Bence müsline gerek yok 1 tane penye yeter
midekoruyucu Elif-Handan01 hastane çıkışının içinde ne varsa onları koydum. Zıbın alt - üst pijama çorap eldiven şapka battaniye Bitek bunlar vardı sanırım 🤗
Ays0 Koroplast fermuarlı buzdolabı poşeti aldım ben. Çıtçıtlı değilde bildiğin fermuar şeklinde kullanımı çok güzel. A101de ve migrosta vardı. Onlarla versen daha rahat olur galiba
Pelinbyrktrlr Lulemom ay evet kaliteli olanları da var ben 50tlye aldım hepsini o yüzden üzülmem. Ama senin yerinde olsam kilitli poşete koyarım ebeye verilecek olanları
Omerhatice Buseninannesi_21 orda yok Carrefour veya diğer norml marketlerde var hatta ben binbircesitciden aldım oralardada var bakabilirsiniz 🤗
esra556141 Buseninannesi_21 ben baktim bimde a101 de küçük boy vardı kilitli poset sadece normal marketten aldim
Zeyneplena34 Heather kilitli poşet dediğiniz şu markette satılanlardan mi acaba. Siz hangisini tercih ettiniz ☺️
minikkusum-2021 Bende herşeyi kilitli poşet yaptım ama ameliyathaneye ne versem onda kararsızım. Fotoğraf çekineceğiniz takımı mı vereceksiniz?
asyahumam minikkusum-2021 ben normal bir takım koydum yenidoğan onu vereceğim kirlenir diyorlar, isimliyi odaya gelsin biraz kendimize gelelim o zaman giydirecegim foto cekinirim 🤗
Redpepper Ben kendi ihtiyaçlarımı organizerlere bebeğinkileri kilitli poşetlere koyacağım, kaybolma derdi olmaz. Koroplastınki çok güzel
asyahumam busrabyrm97 ben de bebeğin kıyafetlerinin hepsini kilitli poşetlere koydum koroplast çok kaliteli üstünde yazı yeri de vardı çok iyi oldu, ayrı ayrı yedekleri falan 😍 kendiminkiler sığmadı tabi onlar posetsiz her şey bebiş için 😂
busrabyrm97 asyahumam kendi eşyalarınızı da bu yapışkanlı şeffaf naylonlar oluyor 25 krş a aldım bn tanesini onlara koyacağım tertemiz kalır
Biranneadayiiii Lulemom biliyorum da tam olarak ne vereceksiniz detaylı olarak acaba ben daha 20 haftalıgimda ne konuyor merak ettim ona göre bende hazırlık yapayım anlamında 🙂
Eminos123 Lulemom ozelde normal dogum yaptim seffaf kilitli poşete koydum kiyafetlerini yanimda giydirdi zaten hatta fazla koydigum olmus gecmeli atlet vardi zibin daha iyi olur demisti geri vermisti bize kalan esyayi