Dilekcnkn Avciii Yani ben yaptırmadım doğruluk payı yok aldırmayıda düşünmüyorum detaylı yaptım o testlerin yerine ama 12 haftalıkken detaylıca baktık ultrasonla ☺️
Dilekcnkn Avciii Benim doktorumda sorduğumda aldırmam doğururum dersen gerek yok dedi bende zaten psikolojimi bozmak istemiyorum yapıyorlar sonra biraz risk oluyor fetal dna testi yada amniyosentez falan mağdem doğruluk payı yok direk bunlara yönlendirsinler valla anlamış değilim yaa yaptırmadım valla hiçte pişman değilim tabi bu senin kendi kararın canımm
Avciii Dilekcnkn Bende aldırmam dedim yine de yapın dedi bide dhaa once bir kaybim var ondan mı istedi diye düşündüm
Livy Ben de gittiğimde doktora sordum, yaptır sonuçlarda bir problem olsa bile bu illa bebekte birşey olacak anlamına gelmez ama biz ona göre daha detaylı muayene ederiz daha sık takip ederiz demişti. Bana mantıklı geldi yaptırdım testi ben de.
bebegimizibekliyoruz1 Yaptır kesinlikle doppler ultrason da bebeğe giden kan damarları inceleniyor burun kemiği ense kalınlığı ben de pazartesi yaptırdım dopplerde kan akışında sorun çıktı oysaki çok sağlıklıydık nasip işte