Lavinlia hvvayldz27 onu ben de duydum peki aynı hastanede bir de nazan hanımı duydum onun hakkında bilginiz var mi
hticerkiyekygsz Lavinlia Ben şuan oraya gidiyorum Nazan hanım hem her sıkıntıda hastaneye gitmiyorum mesaj atıyorum gerek olursa o beni çağırıyor hem de güler yüzlü olması beni tatmin ediyor
Funda2735 Rmys-27 aynıymışız Arif beye bende gittim biraz sert biri nasıl doğum yaparım onu düşündüm açıkçası çünkü doktorun seni motive edip rahatlatması lazım kadın erkek farketmez
Rmys-27 Funda2735 aslında hiç sert değil Derya ulusoy vardı ilk ona gittim kadın olmasına rağmen hiç memnun kalmadım yani sert değil arıf bey olanı olması getektıfı gıbı soluyor sadece bız şakalaşıyoruz bile
ege_ayaz_mom Lavinlia benim ilk dogumumu yaptıran ve tedaviyle hamile kalmamı sağlayan doktorum var hakan yaz yaşam Hastanesindeydi ama şu anda özel muayenehanesi var ücreti 300 350 diye biliyorum şu andada 3. Hamileyim akademi hastanesinde İbrahim büyükbeşeye gidiyorum çok iyi ilgili bı doktor ücreti 140 TL 😊
Lavinlia ege_ayaz_mom Ibrahim buyukbese aslında benim de ev sahibim onu araştırdım ama bana çok ilgilenmiyor dedi bir arkadaşım ya da sormadan bir şey söylemiyor olabilir biz kadınlar çok konuşanları severiz malum
Toprak0805 ege_ayaz_mom canım merhaba bende İbrahim beye gitmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz eşinizi içeri alıyor mu dogum ücreti kınustunuz mu
Flzensrbbk Bende şimdi anka hastanesi yasemin doluzoğluna gidiyorum çook ilgili bir Dr ben çook memnunum güler yüzlü herzaman irtibatta olabiliyorum ssvd de yaptırıyor hastalarına bben. Çok sevdm Dr mu doğuma az kaldı yasemin hanımdan çok memnunum muanesi90 TL
ege_ayaz_mom Toprak0805 canım eşleri alıyorlar içeriye doğum ucretinide konuşmadım henüz 1 2 haftaya kadar cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah o zaman sorucam ücreti falan ve İbrahim beyden memnunum ilgili bı doktor😊
Rmys-27 Lavinlia yoo ben randevu almadan gdyrum artık hastası olduğum için öle bıle çok beklemiyorum çok temız tırrız hastane doktor da öle şakacı konuşkan senı sıkmayan bırısı
Funda2735 Rmys-27 ilk ön yargım bu yönde oldu şakalaşmak ayrı sana hissettirdiği ön sezi farklı herkes bir ddeğil sonuçta ve de
Toprak0805 ege_ayaz_mom canm merhaba İbrahim beye gittim bugün ama eşimi içeri almadı özel bişey fekan mı söylediniz siz ısrar etmedik ama giremeyince Bi hayli üzüldü eşim
Nlfrkrbs Funda2735 30 haftalık oldum canım. Doktorum doğumun tamamen bebegin durumuna bağlı olduğunu ve bebek ne şekilde gelirse doğumunda ona bağlı olduğunu söyledi
Gulay-18 Lavinlia bende Kilis’ ten G. Antep’ e gidiyorum aylık kontrollerim için. İlk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri. Yaşam Hastanesi’ nde Sema İyiköşker var, gayette iyi, ilgisi alakası, herşeyiyle çok iyi bir doktor bana göre.