Minegedik Anneler çok bilgisizim bebek kıyafetlerini yıkayacağım ama kafam çok karıştı düz beyazlar var beyaz olup desenli renkli olanlar var birde ful renkli olanlar var kısa programda 30 derece de yıkamayı düşünüyorum ama kıyafetleri 3 e mi bölmeliyim beyaz- renkli - beyaz olup renkli desenleri olanlar olarak ? battaniyeleri renklilerle mi yıkamalıyım ? Yumuşatıcı kullanmalı mıyım siz neler yaptınız ?
zehranurr Minegedik beyaz olanları ve beyaz olup az desenli olanları beraber attım. Karışık renklileri bir arada yıkadım. 30 derece 600 devirde sorunsuz yıkadım hepsini. Battaniyeleride renklerine göre ayarladım. Beyaz battaniyeleri beyaz olanlarla renkli battaniyeleri renklilerle yıkadım. Yumuşatıcı kullandım
Raymalifalitiko Minegedik ben renklileri ve beyazları ayrı yıkadım renkleri birbirine geçebilir diye.. Yumuşatıcı da biraz koydum ama zaten kokusu uçup gitti.. bence rengi beyazlara çıkar diye düşündüğünüz şeyleri beyazlara atıp riske atmayın nevresim ve battaniyeleri de aynı şekilde renklerine göre çamaşırlarla atabilirsiniz ben oyle yaptım yani.. Kolay gelsin zor bir iş yika kurusun ütüle özellikle bu sıcaklarda ütü baya zor oldu benim için..
Dilekcnkn Minegedik Ben yumuşatıcı kullanıyorum kısa programda 30 derecede yıkıyorum ama kıyafetleri bir atıyorum bugüne kadar hiç karışıklık olmadı zaten öyle aşırı çok değil ama yarı yarıya ise renkler isterseniz ikiye bölüp atabilirsiniz ☺️
Ays0 Ben 2 parça halinde yıkadım. Koyu renklileri birlikte, açık renk ve beyazları birlikte yıkadım. Battaniye vs de rengine göre içine attım zaten bebek kıyafeti küçük yer kaplamiyor fazla o yüzden ayirmadim. 30 derece de yumuşatıcı kullanmadan yıkadım