-aydaogunc Mrvcnsvr Hastaneye eğer gittiysen oradaki doktor bilgisayara işlediği için otomatik seni görüyolar hamile olduğunu arayıp çağırıyolar hatta bilgi almak için
elisa123 Mrvcnsvr ben bildirmedim doktora gttm kalp atışını duyalım bildiririm demiştim o gün doktordan gelince sağlık ocağı kendi aradı gittigim hastanenin adınına kadar bilgilerime ulaşmıslar cok sasrmıstım 🥰
Nzlozkn -aydaogunc maalesef her yerde öyle olmuyor ben 18.haftamda aşı için gittiğimde kayıt açtılar üstelik hamile oldugumu sağlık ocagında öğrendiğim halde ne bir telefon ne bir kayıt kendim gidiyorum onlar çağırmıyorlar tabi bu bizim sağlık ocağı için geçerli olabilir 😁
MinikMucizeninAnnesi Mrvcnsvr Bende başvuruyu masıl yapcam diyordum kiii onlar beni 9.haftamda aramışlardı 😅
bebegimizibekliyoruz1 Eskiden hastanede kayda alındığında anında sağlık ocağına gidiyordu bildirisi şimdi kendin bildiriyorsun kayıt açtırıyorsun onlar da zaten seni zamanı geldiğinde arıyor
aylin08166 tetanoz aşısı olmaya gittiğimde bildirdim beni aramadılar, zaten gitmiyorum sağlık ocağına aşı dışında ayda bir kontrolüm var zaten gerek duymuyorum bidaha işyerinden izin almaya falan