aysessozer Kizlar kurtajdan sonra doktor ilk adet döneminden sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti siz kaçıncı günde yumurtlama gördünüz
Burcu_NFUE aysessozer herkesin farklıdır yumurtlama günü Kürtajdan sonra benim ilk adetten sonra değil ikinci adetten sonra tekrar gebe kaldım ilk ay rahim kendini toparlıyor bence kalma ihtimali az gibi sanki
aysessozer Tusami bende 1 ay önce kurtaj oldum ve bugün regl oldum 31.gun bugün yumurtlama tarihini merak ediyorum kurtajdan sonra değişkenlik gösterir mi diye
aysessozer Burcu_NFUE Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🙏 benimde bugün reglimin 1.gunu tekrar hamile kalmak istiyorum darısı isteyen herkesin başına inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Aysegul11- Merhaba. ben 31 aralik da kurtaj oldum. Bana 2 ay korunacaksiniz dedi doktor. 2 ay korundukdan sonra hemen oldu benim suan 16 haftalik hamileyim cok sukur🙏🙏
aysessozer Aysegul11- Allah sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🙏 darısı isteyen herkesin başına 🙏
Tusami Hatice_ee yaaa çok güzel 🥰bende öyle istiyorum kaçıncı günde yumurtlamışsınız tahminen? Ay darısı başıma 🙏🙏
aysessozer GamzeBaz benimde bugün reglimin 1.gunu uygulamadan baktığımda 2 hafta sonra yumurtlama gösteriyor umarım tutturabilirim 🙏🙈
Burcu_NFUE aysessozer amin kardeşim inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ❤️☺️☺️☺️
aysessozer Tusami inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 reglin ilk günü ama akşama doğru küçük biraz kanama oldu sonra durdu diğer günler nasıl olacak bilmiyorum kurtajdan sonra kac gün sürüyor kanama nasıl oluyor deneyimlemis olacağım
aysessozer Kizlar kurtajdan sonra adet kanamanız nasıl oldu kaç gün sürdü daha önce başına gelmiş olan var mı