juniorinannesi Doktordan geldik. Çocuğum dönmemiş. 3 kiloluk bir sıpa çünkü.. Haftaya Crb sezeryan olucaz.. Heyecan korku çok içice. Lütfen olumlu bir yorumunuz varsa yazın bana ❣ Herkese hayırlı olsun..
uraluygar juniorinannesi yaaa haftaya carsamba mı sizde 30 haziran🥰 bende ayni gün sezeryan olacagım bebegim dönmus ama 2. Sezeryan olacagı icin :) 39+2 oluyoruz
Biranne2meyve juniorinannesi korkma herşeyde bir hayır vardır bende zorunlu sezeryan oldum hiç endişelenecek bişey yok canım 🥰
Taze_gebe juniorinannesi canım benimki döndü ama ne açılma var ne sancı 😂 ben de sez doğru gidiyorum napalım içerde kalacak değil ya çıkacak artık kendi keyfi bilir😆
Neshe08 juniorinannesi bende salı günü 9 buçukta sezeryanım olacak her türlü duygu bende de bar valızı hazır hersey tam ama korkuyorum bende 🥺
juniorinannesi Biranne2meyve benimki doğumdan çok, nasil bakılacak korkusu aslında:) hayirlsi bakalım
juniorinannesi Neshe08 ben uyuyamiyorum bile.. son gün nasil olacak bilmiyorum. Resmen geri sayimdayiz su an..
Eski9 juniorinannesi benimde pazartesi inanın artık doğum yapıp kendime gelmek istiyorum yoruldum korkmayın herşeyin hayırlısı sağlıklı olalım onlar sağlıklı olsunda önemli değil sezeryan normal
juniorinannesi Eski9 ay evet normale dönme süreci yaklaşıyor değil mi.. Her şey çok güzel olacak eminim ben ❣
Burcinsrdgn juniorinannesi bende haftaya çarşamba sezeryan oluyorum sizin gibi sabah 9 da 7 buçukta yatış olacak 😌sağlıkla bebeğimizi kucağımız alalım inşallah Allah’ın izni ile