Seymamsl Hly01 30 yaşında bi erkek arkadaşımın adı Arya Çerkezler’de sık kullanılan bi isim aslında sadece anlamı neee diye sorarlar 😅
midekoruyucu Beyziikoo 🤗 olsun adaş adaştır 🤗 ya ben alışamadım oraya 🙈 bi kaç defa bakındım, dedim kızım dur sen bi bebeğin doğsun ondan sonra gir oraya şimdi ilgimi çeken bişey yok girmiyorum o yüzden 😅
MerveKaya38 Zann2606 yok canım ya daha yeni senden duyuyorum ona bakarsan çok kişinin cocugunda Muhammed Yusuf samet ismi daha cok . Çevremde de Hamza ismi cok çokta hoşuma gidiyor.
Ankaku Bahry_Krmn ben cami hocasına sordum koymak gerekiyormuş evet yanına bir isim daha koyabilirsin yâda göbek adı yapabilirsin siz bilirsiniz ?
Azizetskn zeynepyapan20172018 benim de kızım olursa Alâ olacak adı çok çok beğeniyorum Alâ : alacalı bulacalı rengarenk demekmiş. Âlâ yani ikisi sappkali olunca en güzeli en iyisi demekmiş
zeynepyapan20172018 Azizetskn bende çok beğeniyorum Ecem ala olacak inşaallah saglıkla gelsin bebişlerimiz 🌺
Beyziikoo midekoruyucu Ayy bende öyle oldum happykidse geçince ama şimdi orası aşırı eğlenceli geliyor 🤩🤩 Buraya da kankilerim için giriyorum ahahha 😋😋