Cansel129 seker55 oğluşumuz olcak ERTUĞRUL koymayı düşünüyoruz eşimin sevgiliyken daha hayali idi benim de kız olsa hayalim HİRANUR Du
aysel_gunes naz_tugce baska isim yok mu telaffuzu zor diyolar yasli teyzeler amcalar ama biz cok begeniyoruz 😊 ve kim ne derse desin pek tinlayan yapim yok💃
naz_tugce aysel_gunes aynen aynen söyleyemiyorlar 😂 ya benimde umrumda değil zaten ne koymak istesen bi kulp buluyorlar nasılsa 😂
Nur_tanem Aydbsra rüyamda ismiyle gördüğüm için bizde koymak istedik 🦁💙🧿 gün sayıyoruz gelmedi için herseyimiz bu yüzden aslanlı oldu sizinde öyledir 😂
korkmazkubra seker55 benim ikinci evliligim esmin kizi ecenaz benim kizim elasu Simdi oglumuz oluyor adini mustafa efe koyucaz rabbim izin verirsr
Hatice5260 korkmazkubra benim de aynı durum kızım sude eşimin oğlu Yusuf reis bu Oğluma isim bulamadım ömür çok istiyorum ama kararsızım eşimde ölen abisi mehdi istiyo ömür mehdi olabilir buğra da geçiyor aklımdan
KevserPkrcn Mervebktmr bende Yusuf ismini düşünüyordum vefaat eden süt kardeşimin adı, fakat anlamını duyunca vazgeçtim ;( Yusuf’un bir diğer anlamı manası ah eden inleyen demekmiş
Selcaneyup seker55 Benim kizim oluyo bugun 40.hafta ama daha doğmadi ben asel mira koyucam kizimin adini bi an önce kucağima almayi bekliyorum.