Hly01 RumAr bizde arya koymayi düşünüyoruz kokeni yabanci oldugu için acaba sıkıntı olur mu koymada diye tereddutteyim siz ne düşünüyorsunuz
RumAr Hly01 Hly01 Evet doğru ama bizim sevgililikten hayalimizdi vazgeçemedik önüne Kuran’da geçen anlamı güzel bir isim koyalım diye karar verdik.
Seymamsl Hly01 30 yaşında bi erkek arkadaşımın adı Arya Çerkezler’de sık kullanılan bi isim aslında sadece anlamı neee diye sorarlar 😅
seker55 Kızlar o kadar değişik isimler yazmışsınız ki valla şok oluyorum dediğim gibi bu zevk meselesi tabi ama hayatımda duymadığım isimler var 😂bu arada okumuş bir kadınım ama hayatımda duymadığımisimleri koyuyorsunuz 😂😂🥰
seker55 bellakey Yunan kültürüne ait ya da yunan demek bilginiz var mı acaba hatta eski Yunan dönemine hellenistik dönem denir
seker55 Sadece_anne o kadar çok vardı ki mesela birisi meva yazmış ilk defa duydum bunun gibi aklımda olmayan bir sürü var okuyunca şaşırdığım
naz_tugce aysel_gunes Benimde ikizler bende Sencer ve Sancar koycam ☺️ Söylediğimde etraftan hiç güzel tepki almıyorum niyese ama benim çok hoşuma gidiyor
aysel_gunes naz_tugce baska isim yok mu telaffuzu zor diyolar yasli teyzeler amcalar ama biz cok begeniyoruz 😊 ve kim ne derse desin pek tinlayan yapim yok💃
seker55 zeynepyapan20172018 bence güzel değil Türkçe de bir de şapkalı olan uzun söylenen ala var ala hem karışık demek sanırım anlamına bir bakın da
Azizetskn zeynepyapan20172018 benim de kızım olursa Alâ olacak adı çok çok beğeniyorum Alâ : alacalı bulacalı rengarenk demekmiş. Âlâ yani ikisi sappkali olunca en güzeli en iyisi demekmiş