Esra_baki seker55 kızım olacak nasipse ilk bebeğim de kız ilki Aişe Ravza ikinci Güneş olacak nasipse
Ayben123 Eşim rüyasında gördü kızımız olursa ayben 🥰erkek olursa Ali ile uyumlu isimler arıyorum birkaç isim var ama öneriye açığım Ali emir ,Ali aras,Ali uraz bakalım artık ama
Alina-2123 2 oglum var Ahmet ömür ve Arden deniz Simdi 3. Oglumu bekliyorum onada Sarp kuzey ismini vericez ınsallah 🧿💙
ayfer69 seker55 oğlumun adı Oğuz Kağan şimdi bir de kızımız olacak nasip olursa onun da ismini Amine koyacağız ama babası iki isim olsun diyor ikinci ismi de ben istemiyorum Amine isminin yanına ne yakışır ki bilemedim🧐
Meldaaa Mavilinaninannesi bende arell koyacagım çevremde arıel diye salakça espriler yapanlar var bazen canm skliyor ama
2prensesannesiiiii seker55 kesinlike büyütürkende tek isimle değil koyulan iki isimle büyümeli ben iki isminide söyledim etrafımada söylettim şimdi adınınsorunca iki ismini söylüyor bazen ayrı ayrı söyleyip çağıroyorum tepkisine bakıyorum iki ismede geliyor
Miniikanne seker55 bızım oglumuz olacak ınsallah 34 haftalıgız hz ömer gibi yiğit adaletlı gozu perk bı delıkanlı olsun nıyetıyle ömer yiğit koyucaz ısmını allah nasıp ederse canım🥰