Gzmm14 MerveSelcuk Benim doktorum emin olmazsam söylemem demişti ve 20 gün daha bekletmişti 😅 ama yine de en net 17-18. Haftalarda öğreniyorsunuz ☺️
muallimehanimmom5 MerveSelcuk ikili tarama da kan alınıyor ve ayrıntılı ultrason inceleniyor eğer bebeğinizin pozisyonu uygunsa bacak arası net görülüyorsa tahmin yürütebilir Yine de 16. Haftayı beklemekte fayda var 🙂 cünkü değişen çok oluyor 🧐
poyrazinannesi3547 Bende 1 haftalık sonra gtcem 2 li test için bakalım inşallah öğrenirim çok merak ediyorum
Selen37 MerveSelcuk 2li taramada beta yaptılar mı bilmiyorum sonuçlarım e nabızda çok detaylı gözükmüyor, sadece doktorum detaylı gördü galiba 🙄
muallimehanimmom5 Selen37 benim doktorum normal dedi düşük risk dedi ama e nabızda yüksek yazıyor anlamadım 🤷🏻♀️ Sanırım düzeltilmiş mom yazan kısmı bakıyor doktor sizde e nabızda ne yazıyor yüksek yada düşük gibi bir şey yazıyor mu
Selen37 muallimehanimmom5 canım benim doktor herşey yolunda hiçbir risk yok başka test yapmaya gerekte yok demişti. Doktorun ne dediyse odur, e nabızdaki sonuçları biz anlamıyoruz ki 🤷♀️ sıkma canını
muallimehanimmom5 Selen37 haklısın canım 🤗 bende bakmış bulundum e nabızda 🙈 sağlıkla gelsin bebişlerimiz insallah
aslininbebegi22 Bende bugün yaptırdım ikili test ama bence bebek büyüdüğü için tahminde bulunmak kolay oluyor ilk defa bugün doktorum dedi çıkıntı var erkek olması yüksek diye beta hcg yada diğer sonuca göre cinsiyeti anlamak bence mümkün değil gibi.